cookie-og-privatlivspolitik
Mikkel Kaagaard (tv) fik en baglårsskade i kampen mod Skovbakken sidste lørdag, og er yderst tvivlsom til dagens hjemmekamp mod Ajax.
Mikkel Kaagaard (tv) fik en baglårsskade i kampen mod Skovbakken sidste lørdag, og er yderst tvivlsom til dagens hjemmekamp mod Ajax.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Starter hjemme med rivalopgør

Team Sydhavsøerne under pres før sæsonens første hjemmekamp.
07. september 2019 kl. 07:30 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Det var på alle måder en skidt start, som Team Sydhavsøerne fik på sæsonen i 1. division sidste lørdag, da de højest overraskende tabte til oprykkerne fra Skovbakken på udebane.

En ellers solid pauseføring på 14-9 blev formøblet i anden halvleg, hvor Team Sydhavsøerne blev ramt af et hav af udvisninger og gik helt stå.

Det endte med et nederlag på 25-27, som nu sætter Team Sydhavsøerne under pres før hjemmekampen mod Ajax lørdag eftermiddag.

Det efterfølgende program med Odder på udebane og oprykningsfavoritterne TMS Ringsted på hjemmebane ser svært ud, så en sejr i eftermiddag vil lande på et meget tørt sted.


Hvad gik galt

- Vi har selvfølgelig analyseret, hvad der gik galt i Skovbakken, siger assisterende træner Nick Szwiec, der peger på, at spillerne lod sig gå på af, at de første 20 minutter af anden halvleg var ekstremt dårlige, og at man ikke fandt tilbage i rytmen i kampens sidste ti minutter, selvom det på ingen måde var afgjort og kampen sagtens kunne være vundet.

- Når man ser kampen bagefter, var det slet ikke så skidt endda. Vi brænder bare ufatteligt mange oplagte chancer på deres målmænd, erkender Nick Szwiec, der har lagt den kamp bag sig og nu ser frem mod eftermiddagens hjemmekamp mod rivalerne fra Ajax.

Kampe, hvor der altid bliver givet og taget, og intet afgjort før sidste fløjt.

- Vi er tvunget til at levere en god kamp, men der er ikke noget hold, vi hellere til slå, så jeg forventer helt klart, at drengene er der fra start, og leverer noget ekstraordinært, håber Nick Szwiec, der har et godt kendskab til dagens modstander.

- Det er de samme spillere som sidste år, der trækker læsset. Minik Dahl Høgh og Martin Bisgaard på de to backer og Casper Overgaard som playmaker. Det må ikke komme på bag på os, hvordan de spiller, understreger Nick Szwiec.

Ajax spillede uafgjort 27-27 i deres første kamp mod Skive.


Kaagaard skadet

Team Sydhavsøerne har er stort spørgsmålstegn ud for venstrefløjen Mikkel Kaagaard, der fik et riv i baglåret i kampen mod Skovbakken, men ellers skulle alle udover den langtidskadede Kristian Lund Vukman være klar til opgøret, der fløjtes op klokken 15:00 i Maribo-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce