cookie-og-privatlivspolitik
Parabolen kan sættes op overalt, fortæller Claus Møller..
Parabolen kan sættes op overalt, fortæller Claus Møller..
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Fodbold-EM skal ses med parabol

Selv om mange har hurtigt internet, så er parabol-tv stadig relevant. Det mener ejeren af Studio 27 i Maribo.
05. juni 2021 kl. 05:10 Af Daniel Brøns

MARIBO Har man et stort tv på over 50 tommer - og forkærlighed for sport, så kan man blive slemt skuffet, hvis man tror, at 1000 megabit er en garanti for knivskarpe tv-billeder.

Det mener Claus Møller, der er indehaver af Studio 27 i Maribo, der gælder sig til EM i fodbold, som starter 11. juni.

- Uanset hvor hurtigt internet du har, så er hastigheden aldrig højere end det svageste led på vejen til dit modem. Sådan er det ikke med en parabol, der sender med fast hastighed direkte og hele tiden, forklarer han og oplyser, at sports-udsendelser med panoreringer er meget krævende for elektronikken, da mange data skal flyttes hurtigt.

Derfor er der stadig mange, der vælger at få en parabol opsat for at få det bedst tænkelige tv-signal - typisk fra udbyderen Allente, der er et resultat af fusionen mellem Viasat og Canal Digital.

- For 659 kroner om måneden får man stort set alt, hvad der findes af underholdning og sport, og når man har betalt for seks måneder, så ejer man parabolen, siger han og fortæller, at en række streamingtjenester også følger med i det store Premium-abonnement.

Annonce

Kun dårligt vejr kan true parabol-løsningen, men det vil ifølge Claus Møller være ekstremt sjældent.

Han tilføjer, at ejere af mindre tv også vil opleve et bedre signal ved en parabol.

- Men det kræver et lidt mere trænet øje, så har man mindre tv og ser man kun sjældent sport og action, vil man sjældnere kunne opleve en forskel, siger han og fortæller, at Allente også tilbyder tv online og lige nu giver den første måned gratis ved køb af det store abonnement.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE