Rejsedagbøger fra Klub FTs tur til Azorerne
Ting kan i tankerne vokse til uanede størrelser, når man er usikker på, hvad man har i vente. Sådan gik det med den azoriske frokost-menu Cozido, som Klub Fts gæster i dag fik serveret i Furnas på vestsiden af øen.
Beskrivelsen af blodpølse og seks-syv andre slags kød kogt sammen i et vulkansk hul i jorden gav flere gæster bekymringer på forhånd. Var det nu også mad for maver fra Lolland-Falster? Snakken gik og vendte ofte emnet i rejsens første dage - og så nåede vi til Cozido-dagen.
Foto: Ingrid Riis
Sådan så det ud før der blev taget hul på portionen.
Det smagte - jo godt!
Mørt, saftigt og ikke spor farligt var det. Og for de, der syntes, at der var lidt meget kød og lidt grønt, hjalp den liflige azoriske ananas til dessert på den balance. Velbekomme.