Den seneste rapport fra Fødevaremyndighederne vendte igen mundvigene nedad for Maglebrænde Slagterforretning.
Maglebrænde Slagterforretning må indkassere et bødeforlæg på 10.000 kroner for at sjuske med æg. 14. januar indløb den seneste rapport fra fødevaremyndighederne, og mundvigene var nok engang vendt nedad.
I rapporten lød det blandt andet om slagterforretningens håndtering af fødevarer:
"Virksomheden anvender ustemplede æg i produktionen. De er derfor ikke blevet kontrolleret i et autoriseret ægpakkeri. En del af dem blev opbevaret ved for høj temperatur (17 grader). Virksomheden oplyser, at alle æg bliver destrueret straks."
Maglebrænde Slagterforretning oplevede hen mod slutningen af sidste år at få rapporter fra fødevaremyndighedernes kontrollanter, hvor smileyerne enten var hel- eller halvsure.
Slagter Klaus Ove Pedersen endte med en samlet bøde på 40.000 kroner for ikke at overholde fødevaremyndighedernes påbud om at få forskellige forhold bragt i orden, manglende rengøring, dårlig hygiejne samt mangel på egenkontrol.
De forhold vurderes i den seneste rapport at være bragt i orden.
Klaus Ove Pedersen lover nu, at der også igen er styr på opbevaringen af æg.