Annonce
Annoncørbetalt indhold

Den råstærke Amarok er tilbage i handlen

Anders Bril fra Volkswagen Erhvervsbiler Lolland-Falster præsenterer den nye udgave af Amarok. Foto: Lars Henriksen
Den populære erhvervsbil Amarok, der er kendt for sin robusthed og terrængående kaliber, er tilbage hos Volkswagen Erhvervsbiler Lolland-Falster.

Efter at have været ude af sortimentet i et stykke tid er Amarok tilbage i en ny udgave, der er klar til at bestige bakkede landskaber og mudrede marker. Det glæder erhvervssælger Anders Bril fra Volkswagen Erhvervsbiler Lolland-Falster, fordi den bomstærke pickup er en bestseller i erhvervslivet på Sydhavsøerne.

- Den nye Amarok har brillerende offroad-egenskaber og ekstra V6-kraftreserver, der imponerer selv mig. Amarok’en har en hidtil uset råstyrke og er en pålidelig erhvervsbil. Den har nye features såsom 3,5 ton anhængertræk til alle automatiske gearkasser. Den er simpelthen uundværlig for landmanden, entreprenøren eller andre erhvervsdrivende, der har brug for det helt tunge træk, siger Anders Bril fra Volkswagen Erhvervsbiler Lolland-Falster.

Nye egenskaber

Den nye Amarok er en fuldblods-offroader med den nyeste teknik, største kørekomfort og forbedret sikkerhed med airbags og assistentsystemer. Karrosseri, undervogn, motor- og gearkassevarianter er afstemt efter de gode terrænegenskaber. Den nye Amarok har en akselafstand på 3.270 mm, hvilket giver gode pladsforhold i dobbeltkabinen.

- I den nye udgave er akselafstanden vokset mere end bilens samlede længde. Det betyder, at karrosserioverhængene er blevet kortere. Det optimerer terrænegenskaberne og forbedrer tilkørselsvinklerne, forklarer Anders Bril.

Den nye Amarok står stærkt i næsten alle kørselssituationer. Uanset hvilken drivlinje, man foretrækker, står den altid klar i den rigtige gearkasse, fra baghjulstræk til et firehjulstræk med tilkoblingsmulighed og permanent firehjulstræk. De forkonfigurerede køreindstillinger er blevet mere alsidige, og særligt i offroad-situationer sørger de for at understøtte føreren i flere trin.

Som fører kan man nyde godt af et digitalt cockpit med et kombi-instrument på 20,32 cm som standardudstyr og på 30,48 cm som ekstraudstyr. Der er et eksklusivt læderlook på instrumentpanelets og dørbeklædningernes overflader samt en dristig ambiente-belysning. Multifunktionsrattet indgår som standardudstyr, ligesom Amarok’en har en elektronisk parkeringsbremse, der øger bilens sikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fuldendte assistentsystemer

Som ekstraudstyr er det muligt at få op til 30 assistentsystemer, hvoraf mere end 20 er helt nye i Amarok. Det giver en større kørekomfort. Assistentsystemerne omfatter blandt andet intelligent hastighedsbegrænser, vognbaneskiftassistent Side Assist, der også virker til anhængere, vejskiltegenkendelse, Lane Assist, multukollisionsbremse, Dynamisk Light Assist, city-nødopkald og area view-kamera. Det er også muligt at tilkoble mobile onlinetjenester som eksempelvis We Connect Basic-funktioner, Diverse We Connect Basis- eller Premiumpakker samt In Car Shop og onlineopdateringer.

Endelig har den nye Amarok en vadedybde på 800 mm, der giver offroad-kørere endnu bedre mulighed for at udfordre terrænegenskabernes verden.

Den stærke Amarok har også fået et nyt design, hvor særligt bredden giver pickup’en en mere maskulin og rå fremtoning end forgængeren. Den har moderne IQ.Light LED-matrixforlygter, fælge op til 21 tommer, nye eksteriør-stylingpakker. Ladbunden mellem hjulkasserne rummelig, og der er god plads til en europalle på tværs, som kan fastgøres med fastsurringsøjer.

Amarok’en findes i flere udgaver, som nu kan prøvekøres hos Volkswagen Erhvervsbiler Lolland-Falster. Der er allerede solgt nogle stykker, og der er en begrænset mængde til salg.

Læs mere om den kraftfulde pickup på https://www.volkswagen.dk/da/erhvervsbiler/amarok.html.


  • Anders Bril fra Volkswagen Erhvervsbiler Lolland-Falster præsenterer den nye udgave af Amarok. Foto: Lars Henriksen
Annonce
112

Kørte 135 km/t i 80-zone

112

Voldstrio smadrede løs på hinanden: Lidt efter ventede flere tæsk

Annonce
Annonce
112

Direktør efter dødsulykke: - Det er frygteligt

Guldborgsund

Knallertkører dræbt i ulykke: Nu har retten talt

Guldborgsund

- Det er en prøveballon, mener Dølle-formand

Indland

Dansk Erhverv: Vi genopbygger Børsen uanset hvad

112

Dødsulykke i Nakskov: 32-årig klemt mellem to gravemaskiner

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lolland-Falster

Efter kæmpe-brand: Nu hænger den i en tynd tråd

Guldborgsund

Milliondyr havne-plan: Programlederen forlader sin stilling

Indland

Se videoen: Ikonisk bygning i København er i flammer

Indland

Kæmpe uro i Venstre på Langeland: Fire ud af fem medlemmer skrider

Guldborgsund

Rosa fra Lolland så Børsen-spiret falde: - Det er helt vanvittigt

Udland

Knivstikkeri i kirke i Sydney betragtes som terror

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Femern

Danmarkshistorie: Har udgravet 15 millioner kubikmeter jord, sten og sand

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

112

Kørte 135 km/t i 80-zone

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Casper kæmper for nedrivningstruet vandtårn

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Guldborgsund

Dølle-beslutning vakte ramaskrig: - Føj for s....

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken