Aalborg indkasserer første nederlag i Champions League

Aalborg Håndbold og Mikkel Hansen var ikke i stand til at hente den tredje sejr på stribe i onsdagens kamp i Champions League. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ungarske Pick Szeged vandt 34-27 over Aalborg Håndbold i den tredje kamp i Champions Leagues gruppespil.

Aalborgs håndboldherrer kom helt ned på jorden onsdag aften i Ungarn.

Aalborg havde vundet sine to første kampe i Champions Leagues gruppespil, men onsdag aften indkasserede nordjyderne det første nederlag i turneringen i denne sæson.

Pick Szeged vandt på hjemmebane med 34-27 over Aalborg, der kortvarigt var ved at levere et comeback i anden halvleg, men endte med at gå helt ned til slut.

Aalborg havde vist i de første gruppekampe, at holdet har kvalitet til at besejre de bedste hold i Europa. Det viste Aalborg med sejren ude over polske Kielce.

Men onsdag aften var Aalborg ikke i stand til at tage sin tredje sejr på stribe i gruppespillet.

Mikkel Hansen bragte Aalborg foran 4-3 i starten af kampen, og det skulle vise sig at blive den sidste danske føring i kampen.

Ved pausen var ungarerne foran 20-16, men Aalborg var kortvarigt ved at få kontakt i anden halvleg.

Aalborgs Aleks Vlah fik reduceret til 20-21, men derefter scorede Pick Szeged tre gange i træk og så sig ikke tilbage derfra.

Især hjemmeholdets Mario Sostaric scorede efter behag, og han blev kampens topscorer med ni mål.

Mikkel Hansen blev topscorer for Aalborg med seks mål. Den danske landsholdsstjerne scorede på halvdelen af sine forsøg.

I de sidste ti minutter trak Pick Szeged yderligere fra, og det endte med et mindre kollaps fra Aalborg, der slet ikke fandt niveauet i slutfasen.

Sejren var Pick Szegeds første i tre forsøg. Aalborg er nummer to i gruppe A med fire point efter tre kampe. THW Kiel topper med seks point efter tre kampe.

• CL herrehåndbold: Aalborg Håndbold - HC Eurofarm Pelister