Duncan og Danny Olsen sikrer sejr til AGF

Morten "Duncan' Rasmussen" scorede for ottende gang i fire kampe, da AGF slog OB i Alka Superligaen.

AGF fik klubbens tiende point i blot fire kampe, da OB blev besejret med 2-1 hjemme på Ceres Park i Alka Superligaen.

Morten "Duncan" Rasmussen, der netop er blevet kåret som månedens spiller i ligaen, fortsatte sin målform, da han stod for kampens første scoring i AGF's sejr.

Hos OB havde Kent Nielsen givet Rasmus Falk sin plads i startopstillingen tilbage, og han kvitterede med det udlignende mål, inden Danny Olsen blev matchvinder for AGF med 20 minutter igen.

Opgørene mellem AGF og OB har i denne sæson været målrige, og begge hold vadede da også i chancer denne torsdag aften.

Landsholdsaktuelle og brandvarme Morten "Duncan" Rasmussen scorede allerede efter 11 minutter, da OB's Frederik Tingager kiksede en clearing på et hårdt, fladt indlæg.

Den slags bolde er "Duncan" hurtigt over, og det var han også denne gang, hvor han nemt kunne heade bolden det sidste stykke over stregen efter Tingagers servering.

Hallgrimur Jonasson headede knaldhårdt på overliggeren, og Mathias Greve kiksede en friløber for OB, før Rasmus Falk i anden halvleg fik panden på et indlæg og udlignede til 1-1.

Det resultat holdt kun kort, før AGF's Daniel Christensen brød igennem i venstre side og serverede en bold for Danny Olsen, der flot kunne styre bolden ind i det lange hjørne med en behersket flugter.

Med resultatet avancerer AGF til niendepladsen i ligaen.

OB forpassede til gengæld muligheden for at gå forbi Randers FC på ligaens sjetteplads.