Annonce
Sport

NFH-forsvarskrumtap efter sejr: - Vi havde det mentale overtag

NFH's forsvar havde problemer med at styre Horsens-playmakeren Mai Kragballe, der her udfordrer Stine Eiberg Jørgensen (tv) og Aimée von Pereira. Foto: Ingrid Riis
Målene haglede ind i begge ender, men de gulblusede havde styr på begivenhederne, mente forsvarsdirigenten efter kampen.

NYKØBING: En sejr på 33-31 lyder ikke som det allermest overbevisende, men ikke desto mindre var fornemmelsen hos Stine Eiberg Jørgensen, der styrer NFH's midterforsvar sammen med Aimée von Pereira, at Horsens aldrig havde muligheden for at komme helt op i søndagens hjemmekamp i Spar Nord Boxen.

- De spiller noget rigtig flot syv mod seks-spil, som vi har problemer med i perioder, men jeg synes, at vi mod slutningen af kampen får bedre fat. De har i mange kampe været tæt på men ikke fået noget ud af det, og det tror jeg ligger i baghovedet på dem, da vi går ind i de sidste minutter af kampen.

- Der havde vi det mentale overtag, mente Stine Eiberg Jørgensen, der ikke var med i angrebsspillet men havde tiltro til, at holdkammeraterne i offensiven nok skulle lave de nødvendige mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg havde hele tiden på fornemmelsen, at vi nok skulle lave de mål, der skulle til, for vi kommer til gode chancer og har energien hele vejen igennem. Vi brænder lidt for meget men får også mange afslutninger, sagde Stine Eiberg Jørgensen efter kampen.

NFH-fløjen Matilde Vestergaard skiftede før denne sæson fra netop Horsens til NFH, og hun fik de første 30 minutter på højre fløj og scorede fire gange.

Horsens drillede

- Horsens' syv mod seks-spil drillede os lidt, og vi kæmper lidt med at få lukket det ned. Men vi spiller virkelig godt angrebsspil og kommer til mange store chancer, sagde Matilde Vestergaard, der har fået lidt mere spilletid på det seneste.

- Det kan jeg bestemt godt mærke. Det giver bare et bedre flow med regelmæssig spilletid, lød det fra venstrefløjen, der i dag drager til Spanien på træningssamling med det danske U/20-landshold.

I øvrigt sammen med holdkammeraten Julie Seeberg, der også skal med til de sydligere himmelstrøg.

Horsens har slet ikke leveret det, der var forventet af dem forud for sæsonen, og en aktuel 12. plads er langt fra indfrielsen af ambitionerne i klubben, men indsatsen mod NFH var opløftende, mente træner Claus Mogensen.

- Vi er rigtig godt tilfreds med præstationen. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke fik noget med hjem, for det var ikke helt umuligt. Vores syv mod seks-spil fungerer rigtig godt, men vores største udfordring er, at der bliver scoret alt for mange mål imod os, konstaterede Claus Mogensen, der har haft en svær sæson uden mange opløftende momenter.

- Vi har stort set kun tre bagspillere til rådighed, og det betyder, at vi kæmper med at få træningen op på højt nok niveau. Det har været vores problem i hele sæsonen.

- Det får vi forhåbentligt ændret på frem mod den kommende sæson, hvor vi skal have balanceret truppen lidt bedre og skal have hentet flere bagspillere ind, lød det fra Claus Mogensen, der skiller sig af med ni spillere efter denne sæson.

  • NFH's forsvar havde problemer med at styre Horsens-playmakeren Mai Kragballe, der her udfordrer Stine Eiberg Jørgensen (tv) og Aimée von Pereira. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Annonce
Annonce
Nykøbing

Pryglet ud af Aarhus: Ny øretæve til NFC

Lokal nyt

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Lokal nyt

Krævede syv års arbejde: Nu er det endelig klar

Sport

Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Lolland

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Guldborgsund

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Lolland

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Erhverv

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Indland

Forventer flere kraftige brag omkring udbrændt Børsen

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Guldborgsund

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Annonce
Annonce
Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder