GOG kører Skjern over og tager finaleplads

Simon Pytlick og GOG er finaleklar efter en overbevisende sejr i Skjern. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
For anden gang på fire dage uddelte GOG semifinaleklø til Skjern. Fynboerne er finaleklar efter sejr på 37-30.

GOG er kommet et vigtigt skridt tættere på at forsvare DM-guldet fra sidste år.

Onsdag kvalificerede den fynske håndboldgigant sig til DM-finaleserien ved at vinde 37-30 i Skjern. GOG vandt også den første semifinale mellem holdene, så en tredje semifinale er ikke nødvendig.

Spændingen var reelt væk inden de sidste ti minutter, da Simon Pytlick havde sendt GOG i front med fem mål.

Med til de magelige sejrscifre hører også, at Skjern på intet tidspunkt var foran i kampen.

Vestjyderne vidste, at holdet var tvunget til at vinde for at fremtvinge en tredje semifinale, men hjemmeholdet måtte sande, at holdet var oppe imod overmagten, som det også var tilfældet i Gudme i søndags.

I finaleserien skal GOG enten møde Aalborg Håndbold eller Fredericia HK. De to hold spiller den afgørende semifinale på søndag i Aalborg.

GOG-profilen Emil Madsen kommer til at følge den kamp roligt hjemme i sofaen.

- Vi er ligeglade med, hvem vi møder, for vi vil vinde det hele.

- Mange tvivlede lidt på os, efter at vi mistede mange store profiler sidste år, så det er virkelig fedt at være i finalen, siger han til TV 2 Sport.

GOG fik en forrygende indledning på onsdagens semifinale i Skjern, og de blåklædte gæster fra Sydfyn var ved at trække fra, før hjemmeholdet fik lidt bedre fat i både forsvars- og angrebsspil.

Skjern fik fuld kontakt igen ved 12-12, men ved pausen førte GOG med 18-15.

Hjemmeholdet fik atter indhentet efterslæbet, men kom ikke tættere på end 20-20 i begyndelsen af anden halvleg. Det var det sidste, Skjern så til GOG på måltavlen, for i den resterende del af kampen var der tydelig klasseforskel.

Lukas Jørgensen og Emil Madsen førte an i massakren med otte mål hver.

Mens GOG nu skal spille om guldmedaljer, slutter Skjerns sæson med bronzekampe.