Hattrick af færing sikrer Silkeborg sejr

Silkeborg vandt 3-0 hjemme over HB Køge. Den færøske offensivspiller Christian Holst scorede hattrick for Silkeborg, der rykker op på SAS Ligaens tredjeplads.

Silkeborg kom efter to nederlag i træk tilbage på vindersporet med en 3-0-hjemmesejr over HB Køge. Færingen Christian Holst scorede alle tre Silkeborgs mål.

Med sejren rykker Silkeborg forbi Esbjerg og op på en tredjeplads, og dermed lurer drømmen om medaljer fortsat for oprykkerholdet.

Silkeborg havde tabt de to foregående SAS Liga-kampe mod AaB og FC Midtjylland, og derfor talte kun en sejr mod ligaens knap så succesrige andet oprykkerhold, der efterhånden ligger fuldstændig isoleret på sidstepladsen.

HB Køge kom hurtigt ned på jorden efter den overraskende udesejr over Brøndby tidligere på ugen. Efter fire minutter lagde højrebacken Dennis Flinta en bold ind over, og Christian Holst var hurtigere end et noget sløvt Køge-forsvar.

Silkeborgs scorede et næsten identisk mål kort inde i anden halvleg, da Peter Degn lagde endnu en fin pasning ind over fra højre side.

Et kvarter før slutfløjt fuldendte Christian Holst sit hattrick, da færingen skød en returbold højt op i nettaget.

Ekspertens hårde dom: Der er nul procents chance

NFH i DM-finalen

Radiokommentator gik amok over NFH's finaleplads: Hør klippet her

112

Ung kvinde sigtet efter livsfarlig beslutning

13-årig fik uventet kæmpe-opbakning til sin konfirmation: Det handler om at acceptere hinanden

112

Dramatik ved højlys dag: Fægtede med knive og hoppede ud ad vindue

nfh i DM-finalen

Guldfest i Guldboxen: Biletterne rives væk

Er Esbjergs skadede stjerner klar til finalebraget mod NFH? Her er trænerens svar

Spændt formand inden håndbold-braget: - Det vil være det største

Efter stort skænderi: Nu vender flere kendte kanaler tilbage til dit tv