Kasper Dolberg scorer for tredje gang i sæsonen

Kasper Dolberg scorede sit tredje sæsonmål i søndagens opgør mod Lille. Foto: Valery Hache/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg åbnede scoringen for Nice i søndagens 1-1-kamp mod Lille.

Der var dansk islæt på måltavlen, da Nice og Lille søndag aften spillede 1-1 i Ligue 1.

Landsholdsspilleren Kasper Dolberg scorede til 1-0 efter 49 minutter og så kortvarigt ud til at blive matchvinder.

Danskeren brugte sin fysik til at vriste sig fri af sin oppasser i feltet og vippede den elegant over Lille-målmand Mike Maignan.

Det var danskerens tredje mål i sæsonen.

Glæden for Dolberg og holdkammeraterne varede lige omkring otte minutter, for så var der udlignet.

Den tyrkiske landsholdsveteran Burak Yilmaz hamrede resolut bolden i nettet og sørgede for en pointdeling.

I stillingen i den bedste franske fodboldrække er begge hold med i den sjove ende.

Lille er på andenpladsen med 18 point - samme antal som førerholdet Paris Saint-Germain. Nice ligger nummer fem med 14 point.

Dolberg og Nice er i gang med et travlt efterår, der både byder på Europa League-gruppespil og ligakampe.

Torsdag skal danskerens hold forsøge at rejse sig oven på 2-6-nederlaget til Bayer Leverkusen for tre dage siden, når israelske Hapoel Beer Sheva kommer til den sydfranske havneby.