Klavs Bruun-triumf i første hjemmekamp

Nordjyske Vendsyssel blev sendt den lange tur hjem med et nederlag i bagagen.

MARIBO: Første hjemmekamp for Team Sydhavsøernes nye træner Klavs Bruun Jørgensen endte med en sejr over oprykkerne fra Vendsyssel i mændenes 1. division.

I den brandvarme Lolland Bank Arena i Maribo havde Team Sydhavsøerne i første halvleg kun indledningsvis en smule problemer med det nordjyske mandskab, der i sidste sæson kun spillede i 2. division.

Midtvejs i første halvleg kunne værterne trække fra til 11-6, og selvom Vendsyssel fik en smule kontakt igen, da koncentrationen svigtede, kunne Oskar Hare med tre mål i træk sende lollikkerne til pause med en føring på 17-12.

Samme Oskar Hare fik i de sidste sekunder raget en dum udvisning til sig, så Team Sydhavsøerne var i undertal fra anden halvegs start.

Gæsterne kom klart bedst ud af omklædningsrummet og reduceret til både 17-16 og 19-18, inden Team Sydhavsøerne trak fra til 24-19.

Det lignede en sikker hjemmesejr, men nordjyderne ville det anderledes og med fire scoringer i træk, var spændingen intakt med ti minutter tilbage.

Med to scoringer på stribe af Kristian Lund Vukman og Oskar Hare kom afstanden igen op på tre mål, og selvom det var med lodder og trisser og en smule besvær, så kørte værterne en sejr i land på 31-26, da kræfterne slap op i slutfasen hos Vendsyssel.

Ikke mindst takket være højrefløjen Oskar Hare, der nettede syv gange og blev hjemmeholdets topscorer.

Team Sydhavsøerne næste kamp er på fredag på udebane mod Odense.