Lewandowski scorer tre gange i Bayern-opvisning

Målslugeren Robert Lewandowski har scoret fem mål i de første tre bundesligakampe. Foto: Sven Hoppe/Ritzau Scanpix

Bayern München dominerede stort, da holdet bankede Hertha Berlin 5-0 på hjemmebane i Bundesligaen.

Bayern München ligner et hold, der efter lidt startvanskeligheder har fundet formen i den tyske Bundesliga.

Mesterholdet fra de seneste ni sæsoner sendte lørdag aften Hertha Berlin hjem med et tungt nederlag på 0-5 efter stor Bayern-dominans.

Robert Lewandowski scorede hattrick, mens Thomas Müller og Jamal Musiala hver hamrede et søm i gæsternes kiste.

Tre kampe inde i sæsonen ligger Bayern på andenpladsen med syv point på en dårligere målscore end Bayer Leverkusen. Sidstnævnte vandt 4-1 over Augsburg lørdag eftermiddag.

Målmanden Oliver Christensen var ikke med i Hertha Berlins trup, efter at han tidligere på ugen blev købt i OB. Og det skal han måske være glad for.

Allerede efter seks minutter kom storholdet fra München foran, da Müller afsluttede et flot angreb ved at sparke bolden fladt i nettet.

Lewandowski stemplede ind i kampen efter 34 minutter, da han fulgte op på sit eget overliggerforsøg og pandede bolden i nettet til 2-0.

I første omgang blev målet annulleret for offside, men det fik videosystemet VAR hurtigt ændret på.

Bayern-dominansen udmøntede sig i endnu en scoring til hjemmeholdet fem minutter inde i anden halvleg, da teenageren Musiala sendte bolden i det fjerne hjørne.

Så overtog Lewandowski ellers igen. Først skovlede polakken et fladt indlæg fra Leroy Sané i netmaskerne, og med fem minutter igen sikrede han sig et hattrick ved at pande bolden i nettet fra tæt hold.

Lewandowski har nu scoret fem mål i de tre første Bundesliga-kampe og syv i alt i sæsonen.

Godt går det også for Mainz, der med danske Bo Svensson på trænerbænken tog sæsonens anden ligasejr af tre mulige.

På eget græs blev Greuther Fürth slået 3-0.

Jacob Barrett Laursen blev skadet i Arminia Bielefelds 1-1-kamp mod Eintracht Frankfurt. Den danske forsvarsspiller stødte sammen med Bielefeld-målmand Stefan Ortega Moreno og blev båret fra banen med en halskrave.

Klubben skriver på Twitter, at danskeren har det fint efter omstændighederne og skal skannes på hospitalet.

• Bayern Munich - Hertha BSC

Ekspertens hårde dom: Der er nul procents chance

NFH i DM-finalen

Radiokommentator gik amok over NFH's finaleplads: Hør klippet her

112

Ung kvinde sigtet efter livsfarlig beslutning

13-årig fik uventet kæmpe-opbakning til sin konfirmation: Det handler om at acceptere hinanden

112

Dramatik ved højlys dag: Fægtede med knive og hoppede ud ad vindue

nfh i DM-finalen

Guldfest i Guldboxen: Biletterne rives væk

Er Esbjergs skadede stjerner klar til finalebraget mod NFH? Her er trænerens svar

Spændt formand inden håndbold-braget: - Det vil være det største

Efter stort skænderi: Nu vender flere kendte kanaler tilbage til dit tv