Napoli og Osimhen bringer harmonien tilbage med en sejr

Napolis spillere jublede over holdets første scoring i kampen mod Udinese. Foto: Alessandro Garofalo/Ritzau Scanpix

Efter kontroversen mellem Napoli og Victor Osimhen var der mere harmoni over tingene i onsdagens ligasejr.

Efter tre kampe i Serie A uden sejr var Napoli tilbage på vinderkurs, da det italienske mesterhold onsdag aften vandt 4-1 hjemme over Udinese.

Sejren betyder, at Napoli kravler en smule op i tabellen, hvor holdet nu er nummer fem med 11 point efter seks kampe.

Inter, som onsdag overraskende tabte 1-2 hjemme til Sassuolo, topper stadig den bedste italienske fodboldrække med 15 point.

Samme pointantal har AC Milan, der onsdag vandt 3-1 ude over Cagliari. Inter fører på en lidt bedre målscore end Milan.

Napoli kunne i onsdagens sejr glæde sig over, at den offensive stjernespiller Kvischa Kvaratskhelia omsider fik scoret efter en måltørke siden marts.

Den driblestærke georgier leverede en blændende detalje med et chip over Udineses keeper, da han scorede til 3-0 i anden halvleg.

Forinden havde midtbanespilleren Piotr Zielinski scoret til 1-0 på et straffespark efter 19 minutter.

Men hvad der måske kan vise sig endnu vigtigere, var, at angriberen Victor Osimhen øgede til 2-0 fem minutter før pausen for Napoli.

Osimhen blev hyldet af hjemmepublikum efter sit mål, og det kan måske skabe lidt ro, efter at nigerianeren har følt sig udsat for hån efter den seneste 0-0-kamp ude mod Bologna, hvor han brændte et straffespark.

Napoli havde på sin officielle TikTok-profil delt en video, hvor Osimhen med et lydspor af en tegnefilmsagtig pibestemme bad om at få straffespark. Videoen blev hurtigt slettet igen, men nåede at gå viralt.

Osimhen brokkede sig i den kamp åbenlyst til træner Rudi Garcia over at blive udskiftet.

Onsdag aften var der mere harmoni over tingene, og Osimhen var med til at afgøre kampen.

Den danske landsholdsspiller Jesper Lindstrøm kom på banen efter 63 minutter for Napoli, og dermed blev det til et danskeropgør, da Udinese havde den tidligere AGF-stopper Thomas Kristensen med fra start.

Udinese fik scoret en enkelt gang i kampen, da Lazar Samardzic viste, at han også kunne score et glimrende solomål.

Den indskiftede angriber Giovanni Simeone, der var kommet ind i stedet for Osimhen, cementerede sejren med målet til 4-1 efter 82 minutter.