Randers-sejr åbner bundstrid på vid gab

Den tidligere Sønderjyske-spiller Anders Egholm sikrede Randers tre meget vigtige point mod sin tidligere klub. Randers er nu kun to point fra redningen.

Spørgsmålet om, hvem der skal rykke ned fra SAS-ligaen er helt åbent, efter at Randers fortsatte den imponerende optur og besejrede bundkonkurrenterne Sønderjyske med 1-0 i Haderslev.

Dermed er der kun to point mellem de to hold i nedrykningskampen, hvor også AGF efter 0-1-nederlaget til Brøndby er i fare for at miste sin status som SAS Liga-mandskab. Århusianerne har ligesom Sønderjyske 32 point mod Randers' 30.

Det var en hårdt tilkæmpet Randers-sejr over et optimistisk sønderjysk mandskab, der klart dominerede en livlig første halvleg. På den centrale midtbane havde sønderjyderne konstant overtal, og hvis ikke Sölvi Ottesen havde misset en helt oplagt hovedstødschance efter 10 minutter, havde hjemmeholdet også fået udbytte af en veludført halvleg.

Randrusianerne havde organiseret sig meget kompakt med otte mand langt tilbage og kun Yura Movsisyan og Mikkel Beckmann til at skabe ravage i front. Der var dog for langt ned til medspillerne, og derfor havde Randers meget svært ved at skabe farlige situationer før pausen.

Træner Ove Christensen sendte sine spillere en smule længere frem på banen i anden halvleg, og efter en god times spil kom gæsterne i front, da den tidligere Sønderjyske-spiller Anders Egholm fik udnyttet en standardsituation.

Det gav Randers mulighed for at stille sig tilbage i den forsvarsposition, hvor de har vist sig særdeles stærke i gennem hele foråret.

Trods til tider paniske scener i straffesparkfeltet lykkedes det Randers at modstå sønderjydernes slutoffensiv, og kronjyderne kunne trække sig ud af bundslaget med tre enormt vigtige point.

Skeptisk overfor nyt rådhus: Frygter flere sygemeldinger