Annonce
Ugeavisen Lolland

Gymnastik starter i Rudbjerg

Jumping Fitness bliver et af de mange tilbud. Pressefoto.
Der er masser af aktiviteter for store og små, når Rudbjerg Gymnastikforening åbner sæsonen. Og der er god plads til nye på holdene.

RUDBJERG/DANNEMARE: Rudbjerg Gymnastikforeningstarter ny sæson op i uge 38 med hold for alle aldre.

For børnehavebørn fra 2 år er der Puslingegymnastik i Rudbjerghallen mandage fra kl. 16.30 – 17.30. Her leger, hopper, synger og springer børnene til glad musik. Herigennem styrker foreningen børnenes motoriske og sociale færdigheder. Så giv dit barn den bedste start ved at komme til gymnastik.

Foreningens hold for skolebørn fra 0. kl. – 6. kl. – "Springhovederne" træner også mandage fra kl. 16.30– 17.30 . Børnene introduceres til trampolin- og banespring. Holdet er både for nybegyndere og øvede. Der trænes også rytmisk gymnastik, således at gymnasterne får et solidt rytmisk og motorisk fundament at bygge videre på. Begge foreningens børnehold træner samtidigt i hallen ved at hallen opdeles, så forældrene har mulighed for at have flere børn til træning samtidig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jumping Fitness er en sjov og utrolig intensiv træningsform, hvor du hele tiden er i gang. På rekordtid får du forbedret din kondition og træner samtidig både muskelstyrke, smidighed og øger stabiliteten i leddene. Jumping er en fantastisk kardio- og core-træning. Takket være trampolinens bløde affjedring er den også velegnet til opbygning efter skader, så alle kan deltage.

Som noget nyt tilbyder foreningen også Jumping Fitness Fusion. Det sidste nye inden for Jumping Fitness. Her er styrketræning en større del af jumping-undervisningen. Det er styrketræning udført på trampolinen hvortil der bruges forskellige redskaber. På holdet, der træner tirsdage fra kl. 19.30 – 20.45, får du mulighed for at prøve det hele. Så kom og vær med. Det er sjovt. Jumping Fitness giver dig både sved på panden og smil på læben. Foreningens dygtige instruktører står klar til en ny spændende sæson.

Nyhed. +18 Rytmeholdeter et opvisningshold – så er du rytmegymnast eller ønsker du at blive det? Så er foreningens nye hold, med Amalie som instruktør, noget for dig. I skal lave en masse lækker rytmegymnastik i forskellige stilarter, svede, lege, grine og forberede en fabelagtig opvisning. Udover træningen er det sociale aspekt i stor fokus. Det eneste krav er at du er fyldt eller fylder 18 år i sæsonen. Kom glad og vær med på det nye spændende rytmehold.

Sundheds-idræt M/Ker hold for alle voksne, hvor hele kroppen bliver arbejdet godt igennem. Der tages hensyn til den enkelte, så alle kan være med uanset hvilke skavanker man har. Her arbejdes med rygtræning, muskeltræning, kredsløbstræning, led mobilisering og udspænding og afslapning forudgået af en opvarmning. Der vil blive brugt elastikker og store og små bolde mm.

Som noget nyt tilbyder foreningen både et eftermiddagshold og et formiddagshold. Begge hold træner mandage – Det nye hold fra kl. 10-11.30 hvor der også bliver lagt op til kaffe og snak. Eftermiddagsholdet træner som vanligt kl. 14 -15. Vær frisk – tag ægtefællen, en ven, en veninde eller naboen med. Kom og få en sjov og aktiv formiddag eller eftermiddag.

Alle har alle brug for at få styrket og vedligeholdt deres krop. Det er det Styrkeholdet er godt for. Uanset alder kan du være med. Der arbejdes med mave- og rygmuskler samt core- og kredsløbstræning. Til en del af styrketræningen bruges store bolde, vægte og elastikker.

Kom og få en sjov time med sved på panden og til tider lidt ømme muskler.

Der trænes tirsdage kl. 18.00.

Du kan frit køre på Rulleskøjter indtil jul om torsdagen fra kl. 16.30 -17.30. Der foregår ingen undervisning. Du bestemmer selv, så tag far, mor, en ven eller veninde med – rul til noget godt musik og hyg jer sammen. Dine rulleskøjter skal være rene og kun til indendørs brug.

Tilmelding og betaling

Det er gratis at prøvetræne på et hold. Du møder bare op på det hold du ønsker at prøve og træner med, men efter 2. træning skal kontingent være betalt.

Bortset fra til Jumping Fitness kan der tilmeldes og betales via mobilpay 273247. Husk at skrive hold, navn på deltager, fødselsdag og tlf.

Til Juping Fitness forefindes 14 trampoliner, så her er tilmelding nødvendig på www.rudbjerg-gf.dk.

Foreningen har også Løbe-træning i foreningen som foregår mandage og onsdage. Holdet startede i april, men har du lyst til at deltage, så ring til Finn Andersen 28724034– du kan stadig nå at være med. Mange af løberne træner hele vinteren igennem.

Foreningen afholder igen Familiefræs i Rudbjerghallen søndag d. 10. september kl. 10.30 – 12. Kom og vær aktiv sammen med dit barn. Fri entre.

Husk foreningens Rudbjergløb søndag d. 1. oktober kl. 10 med start fra Rudbjerghallen.

Ved evt. spørgsmål kontakt 2345 0254. Benthe Juszczyk.

  • Jumping Fitness bliver et af de mange tilbud. Pressefoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Refas bommert: Skal betale en million i erstatning

Guldborgsund

Thea, Iben og Mark overværede voldsomt overfald: Løb ud af bus for at redde offer

Lolland

Giraf født på Lolland

Indland

34-årig fængsles for hackerangreb mod offentlige myndigheder

Lolland

Grusom sag for retten: Mor og stedfar tiltalt for drab på spædbarn

Indland

Med lynets hast var pengene væk

112

Afsløret: 'Virkede noget påvirket', da han kom med færgen

Lokal nyt

Regional tv-kanal i fyringsrunde

Vejret

Risiko for tåge og glatte veje i morgentrafikken

Indland

Kommuner efterlyser flere praktiserende læger

112

"Ganske alvorligt": Politiet efterforsker sten-ulykker efter særlig paragraf

112

Måtte betale 3.000 for sin dumhed

Guldborgsund

Forskningsprojekt afdækker: Her er tilflytterne til Guldborgsund Kommune

Lokal nyt

Lokal elektrikeruddannelse bedømmes som landets bedste

Sport

Jon Dahl skal være landstræner

Ugeavisen Lolland

Besøg ”byens mest børnevenlige museum”

Annonce
Annonce
112

211 taget i fartkontroller: En kørte 179 km/t

Sport

NFH-forsvarskrumtap efter sejr: - Vi havde det mentale overtag

112

Motorvejs-spor spærret: Bil i brand

Sport

Keeper efter nederlag i topkamp: - For langt væk i begge ender

Guldborgsund

Ny konstituering behandlet i byrådet: - Jeg anfægter lovligheden af det her

Vejret

Slut med blæsevejr: Den kommende uge byder på op til 10 grader

112

Politi og PET indstiller efterforskning af Nord Stream-sprængninger