Annonce
Ugeavisen Lolland

Spændende sæson i musikskolen

Det er sjovt at være med til at optræde. Det giver selvtillid og et godt fællesskab. Pressefoto.
Alle skal føle sig velkomne og få noget ud af det, når de går på Musikskolerne på Lolland. Og sæsonen byder på masser af oplevelser.

MARIBO/NAKSKOV: En bølge af musikalsk glæde og fællesskab breder sig, når Lolland Musikskole slår dørene op for en spændende og inspirerende ny sæson. Jeg har haft fornøjelsen af at tale med musikskoleleder Karina Fredensborg og korleder Agnes Dinesen, der begge deler deres begejstring og visioner for den kommende musikskolesæson.

Karina Fredensborg, leder af Lolland Musikskole, fortæller begejstret:

- Vi er virkelig spændte på den nye sæson. Vi har arbejdet hårdt på at skabe et musikalsk miljø, hvor alle føler sig velkomne og kan udfolde deres passion for musik. Vi ønsker at bringe musikken tættere på vores lokale samfund og skabe meningsfulde fællesskaber gennem musikken. Det gælder både om at udvikle de traditionelle musikskoleundervisningstilbud som f.eks. guitarundervisning, sangundervisning elektronisk komposition og lign., men vi har også fokus på at udvikle flere undervisningstilbud til andre målgrupper som f.eks. musik i skoletiden på specialskolen eller musik for borgerne på plejehjem. Der er mange muligheder og potentialer, og vi forsøger at få mest muligt ud af de ressourcer, vi har til rådighed. Vi vil gribe og kaste alle de bolde, vi kan, for at sikre en bred vifte af musikalske oplevelser til både børn, unge og voksne borgere i Lolland Kommune. Vores mål er at skabe en dynamisk og inkluderende musikskole, der møder behovene i vores lokale fællesskaber, siger hun.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bandklub i Søllested

Et af de nyeste tilbud er Bandklubben på Søllested Skole, en fremskudt musikskolemedarbejder i Huset på Blegen i Nakskov og videreudvikling af billedkunsttilbuddet på Lolland Kommunes Væresteder, fortæller hun.

- Vi er også glade for at introducere vores spændende undervisningstilbud om kommerciel musikproduktion på computer, fortsætter Karina.

- Vi lever i en digital tidsalder, og musikskolen ønsker at være med på den moderne bølge. Her kan interesserede lære at skabe deres egen musik ved hjælp af moderne teknologi og software. Det er en fantastisk måde at udforske musikverdenen på en ny og kreativ måde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Glæde på plejehjem

Agnes Dinesen, korleder ved Lolland Musikskole, tilføjer:

- Vi har udvidet vores horisont og arbejder også på at udvikle musikundervisningstilbud til nye elevgrupper. Det er en glæde at se, hvordan musikken kan skabe smil og glæde på plejehjemmene og værestederne. Musik er en universel sprog, der forbinder mennesker på tværs af alder, kultur og baggrund.

Lolland Musikskole har store planer for den kommende sæson med masser af spændende musikevents, workshops og undervisningstilbud.

- Vi har virkelig noget for enhver smag, siger Karina Fredensborg og tilføjer

- Vi afholder Skabende Uge, hvor eleverne kan udforske deres kreative sider og skabe deres egen musik. Koncertugen er en højdepunkt, hvor vores elever optræder og viser, hvad de har arbejdet på. Og selvfølgelig har vi vores årlige Forårskoncert og julekoncert, der spreder musikalsk glæde i vores samfund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Festival med nærvær

Agnes Dinesen supplerer:

- Vi vil også præsentere musikalske caféer, hvor folk kan slappe af og nyde levende musik i en afslappet atmosfære. Og vi er selvfølgelig også med, når der skal laves Nærværsfestival er. Det handler om at fyldes med musik, fællesskab, samvær og nærvær.

Agnes Dinesen tilføjer engageret:

- Der er masser af muligheder. Jeg har f.eks. startet parkinsonkor, og her er det gratis at være med. Jeg har også kor for borgere med KOL. Det er også gratis. Det handler bare om at komme og være med, træde ind i vores musikverden på Lolland Musikskole, hvor man kan tage de første skridt på ens musikalske rejse eller genopdage glæden ved at spille og synge.

For mere information om undervisningstilbud, arrangementer og hvordan du kan deltage, kontakt Lolland Musikskole på tlf. 54676242 eller mail musikskolen@lolland.dk

Der kan være mulighed for at Musikskolen kan søge fri-plads til elever op til 25 år.

  • Det er sjovt at være med til at optræde. Det giver selvtillid og et godt fællesskab. Pressefoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Politik

- Wow, hvad fik du nu sagt ja til, Mark?

Lolland

Drømmer om 7.000 kvadratmeter stort hotel i Nakskov

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder

Sport

Dommerfejl irriterer Rune efter nederlag

Guldborgsund

Kim Rahbek om millionunderskud: Der er tre årsager til det

Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

112

Rykker massivt ud: Kraftig røg fra Refa-anlæg

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Femern

Stort skridt: Nu er den under vand

Indland

Hjemsendt forsvarschef truer med søgsmål mod ministerium

Indland

OK køber halvdelen af kriseramte Coop: Det kommer det til at betyde

Lolland

Vil du eje “Smålandshavet”? Nu er den sat til salg

Guldborgsund

Vandtårn skal rives ned

Guldborgsund

Voldsomme skader: Så mange millioner skal kommunen betale

Politik

Aftale indgået: Nu fjernes de fra egne erstatningssager

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Problemer med falsk "søn" og "datter": Svindel for halv million

Guldborgsund

Efter flere forsinkelser: Nu åbner den endelig

Indland

Fredag ruller 25 milliarder ind på danskernes konti

Rødbyhavn

Jubler over drømme-adressen: Nu åbner Lidl

Nykøbing

Landsdækkende kæde åbner i nye lokaler i Nykøbing: Se hvornår her

Rødby

Tidligt morgenuheld: Bil endte på taget

Indland

Statsministeren varsler sundhedsudspil