Fire mennesker
Panna Cotta
En halv liter fløde
100 gram sukker
En halv teske revet citronskal
En vanilliestang
Tre blade husblas
Små runde forme
Kog fløde, sukker og citronskal op med korn fra vanilliestangen og den tomme stang. Sigt fløden og opløs den udblødte husblas heri. Skyl formene i koldt vand og dryp dem af. Fordel herefter cremen i portionsformene og stil dem koldt i mindst 12 timer. Bær Kompot 200 gram blandede bær 2 spiseskefulde brun farin (smag til, da det svinger med hvor sure bærene er) En deciliter pernod Kog pernoden ned til det halve sammen med farinen. Tilsæt bærene og lad dem småsimre i et par minutter, uden at de koger ud. Slå pana cottaen ud på en tallerken og kom den lune bær kompot udenom. Pynt eventuelt med lidt frisk mynte.
Underholdning
Panna Cotta med lun bær kompot
Annonce
Seneste nyt
-
NFH taber til Team Esbjergs reserver
-
Cykelkometen Nicklas triumferer: - Det her er sindssygt
-
Skralde-undren: Hvornår får jeg de nye poser?
-
Salam kaster sig ind i kampen: - Det investerer i folkedrabet
-
Penge-festen fortsætter - men ét projekt kostede banken flere millioner
-
Lokal grevinde er død
-
Udfordringerne vil ingen ende tage: Nu har de store fugtproblemer
-
Politiet på pletten: Snorksov i varerummet
-
- Det er både utidigt og umodent at bringe det op
Annonce