Påskedage er for mange lig med påskefrokost, og tradtionenen tro kommer der på mange borde til at stå påskebryg.
Men i den jungle af forskellige øl på markedet kunne det være svært at vælge den rigtige. Dog er svaret måske alligevel lige til.
Krenkerup har nemlig med deres forårs-ale fået stemplet, som Danmarks bedste påskebryg af både Jyllandsposten og Danske øl-entusiaster.
Anmeldelserne
Niklas Scharnowsky Dietz er en af Danske øl-entusiasters anmeldere. Han gav Krenkerups forårs-ale 4,5 ud af 5 og mener blandt andet, at øllen har en "enormt fyldig smag," som der står på Danske Ølentusiasters hjemmeside.
Den anden af entusiast-anmeldererne, Thomas Bennekov, stemmer i:
-Der er fart på aromaen. Chokolade, rugbrød, dadler, rosiner med mere. Jeg er helt på røven over duften.
Og Jyllandsposten kan heller ikke få armene ned over Krenkerups påskebryg, der også vinder prisen som den bedste påskebryg.
Glad chef
Krenkerups kommunikationschef, Louise Berling Brun, er også glad for alle priserne, men har samtidig altid vidst, at det var en god øl.
- Kunderne kender godt smagen fra tidligere, og det er altid en populær sæson-variant, men deter virkelig en cadeau til vores påskebryg, siger Louise Berling Brun.
Det er en hård konkurrence om den bedste påskebryg. Hvorfor har I vundet?
- Først og fremmest fordi vi laver godt og vellavet øl. Vi rammer stilarterne godt, og vi har en meget høj kvalitet på alle vores øl.
- Vi laver ærlig dansk øl, som er velsmagene og komplimenterer maden.