Dit hoved hamrer derudad, og du fortryder bittert, at du åbnede den ekstra flaske nytårschampagne.
Men heldigvis kan du gøre tiden mindre ulidelig, når du går rundt med den bankende hovedpine.
Her får du nemlig to fagkyndiges bud på den helt rigtige tømmermændsmad.
1) Få en god start på dagen.
Vil du gerne starte dagen - og året - med at være god ved dig selv, så bør du lave en omelet til morgenmad. Den kan du pynte med lidt ristede svampe, og hvis du har noget trøffel tilovers fra nytårsfesten, kan det også bruges.
Derudover kan du tilføje hakkede grøntsager til selve omeletten. Det siger kendiskok Umut Sakarya, der blandt andet er medejer af Guldgrillen.
Har du lyst til noget stegt og lækkert, anbefaler han, at du køber et surdejsbrød og laver en lækker toast.
- Man kan putte et spejlæg på toppen. Jeg ville foretrække at bruge ost med smag i og tomatpuré, som får det til at smage en smule af pizza, siger han.
Kendiskokken anbefaler også, at du laver friskpresset appelsinjuice eller spiser mejeriprodukter som A38, skyr og yoghurt.
2) Burgeren til den vaskeægte kødelsker.
Sulter din mave efter kød dagen derpå, så anbefaler Umut Sakarya en af hans burgere, som har det stilfærdige navn "Død og ødelæggelse".
- Det kræver energi og overskud, hvis man vil lave den, siger han.
Her skal du bruge fire hakkebøffer, som skal krydres og steges. Herefter kommer du to skiver modnet cheddarost og to skiver bacon oven på hver bøf. Derudover skal du bruge et rødløg, som skæres i tynde ringe.
Burgeren samles i to briocheboller, som skal skæres over og steges langsomt i smør.
Du kan spise den med saltede bølgepomfritter og remoulade som tilbehør. Men du kan også lave din egen burgerdressing, bearnaisesovs og syltede agurker.
3) Shake it up.
Foretrækker du at holde dig til de plantebaserede ingredienser, kan du kaste dig ud i at lave en shake. Det anbefaler Bill Windsor, som er stifter af den veganske burgerkæde Eden Jaxx.
Han har en opskrift til 6 glas.
Her skal du bruge 150 gram cashewnødder, 1 liter vand, 1 vaniljestang og 1 liter plantebaseret is.
Først skal du lægge nødderne i blød i vandet i mindst 1 time. Herefter skal de to ting blendes i mindst 5 minutter, til massen har en glat konsistens.
Så tilføjer du isen og kornene fra vaniljestangen. Herefter blendes massen i et halvt minut.
Nu kan du hælde det på kolde glas og servere.
4) Den veganske burger.
Er du sulten efter en burger uden kød, kan du lave en "Classic burger", som den hedder på Eden Jaxx, siger Bill Windsor.
- Den smager som en almindelig cheeseburger, men den er plantebaseret, så man føler sig ikke så tung, siger han.
Her skal du bruge 1 plantebaseret bøf, 1 skive vegansk ost og 1 vegansk burgerbolle.
Bøffen steges, indtil den er gyldenbrun. Herefter tilføjes osten, hvor du lægger et låg over panden, til den er smeltet.
Så skal du varme burgerbollerne i ovnen. Burgeren samles med bøffen, syltede agurker, bøftomat, rødløg i tynde skiver og et salatblad. Tilføj burgersauce, som smøres på begge halvdele af bollen.
/ritzau fokus/