Aalborg smider sejren i sidste sekund i Kroatien

Mikkel Hansen blev Aalborgs topscorer med seks scoringer i kampen mod RK Zagreb. (Arkivfoto). Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Aalborg Håndbold spillede 30-30 på udebane mod RK Zagreb, mens et kæmpende GOG-hold tabte 30-38 mod Barcelona.

Både Aalborg Håndbold og GOG var torsdag aften i aktion på udebane i Champions League-gruppespillet.

GOG løb ind i det første nederlag i denne sæson, da Barcelona besejrede fynboerne 38-30, mens Aalborg for anden gang i streg smed point i Champions League, da holdet spillede 30-30 mod RK Zagreb.

Nordjyderne skulle forsøge at komme op på hesten igen, efter holdet i sidste runde tabte klart på udebane i Ungarn mod Pick Szeged.

Aalborg ligger med aftenens ene point på en tredjeplads i puljen efter fire kampe bagved Kiel på førstepladsen og PSG på andenpladsen.

Nordjyderne var på forhånd favoritter i Kroatien og fik også en god start på kampen.

Særligt defensivt stod holdet godt i indledningen, og efter seks minutter var Aalborg foran 4-0.

Efterfølgende kom Zagreb bedre med i opgøret, hvilket mest skyldtes manglende skarphed i afslutningerne fra Aalborg, der ellers anført af Mikkel Hansen og Mads Hoxer spillede sig frem til fine muligheder.

Zagreb åd sig langsomt ind på den danske føring, og op til pausen fik hjemmeholdet også kontakt, da en velspillende Luka Klarica udlignede med sin femte scoring til 14-14.

De to hold fulgtes pænt ad igennem hele anden halvleg, hvor afstanden aldrig var på mere end to scoringer.

Med et minut igen var Aalborg foran med en og i boldbesiddelse, men en teknisk fejl fra Mads Hoxer betød, at hjemmeholdet havde muligheden for at udligne.

Den mulighed udnyttede Zagreb i de afgørende sekunder til at sikre sig et enkelt point med udligningen til 30-30.

I den anden Champions League-gruppe var det andet danske hold i turneringen, GOG, på en noget nær umulig opgave på udebane mod Barcelona.

Det var godt nok på papiret en topkamp mellem to hold, der begge havde vundet de første tre kampe. Det ændrede dog ikke ved, at Barcelona gik ind til kampen som stor favorit.

Det spanske mandskab levede også op til favoritrollen og vandt opgøret i sikker stil.

Særligt i første halvleg var der tydelig klasseforskel mellem de to mandskaber, og Barcelona gik til pause med en føring på 20-11.

I anden halvleg viste GOG god moral og kom bedre med spillemæssigt. Samtidig begyndte hjemmeholdet også at sjuske en del særligt i afslutningsspillet.

Undervejs i anden halvleg var forspringet nede på fire mål, men tættere kom GOG aldrig på Barcelona, der i de sidste ti minutter satte tingene på plads.

• Herrehåndbold: GOG - Aalborg Håndbold

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt