Andersen og Hurricanes fuldender comeback i 5-3-sæsonåbner

Frederik Andersen og Carolina Hurricanes kom tidligt bagud mod Ottawa Senators, men endte med at vinde 5-3.

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen og hans hold, Carolina Hurricanes, tager natten til torsdag en sejr i sæsonens første kamp mod Ottawa Senators.

Med 5-3 på måltavlen, da buzzeren lød, var der sat punktum for lidt af et drama i sæsonens første kamp på PNC Arena i Raleigh i den amerikanske delstat South Carolina.

Frederik Andersen startede i målet for hjemmeholdet, men det gik hurtigt galt, da gæsterne bragte sig foran efter 3 minutter og 14 sekunder på mål af Mathieu Joseph.

Ondt blev værre, da Carolina Hurricanes svenske forward Jesper Fast brændte et straffeslag bare tre minutter senere.

Frederik Andersen stod en fin kamp og formåede at holde en gennemsnitlig redningsprocent på 90, selv om den 34-årige herningenser samlet lukkede tre mål ind i kampen.

I kampens anden periode fik hjemmeholdets angreb mere medvind, og efter knap tre minutter blev der udlignet til 1-1 af Michael Bunting efter en udvisning til Tim Stutzle for slashing.

Endnu en scoring to minutter før periodens udløb gjorde det til 2-1 til Hurricanes.

I tredje periode udbyggede Hurricanes føringen på mål af Jordan Staal, der gjorde det til 3-1 til hjemmeholdet.

To mål på bare 35 sekunder fra gæsterne udlignede dog scoringen, og pludselig var der dødt løb mellem de to hold.

Brady Skjei og Jaccob Slavin gjorde det til henholdsvis 4-3 og 5-3 for hjemmeholdet, inden den sidste buzzer lød.

Carolina Hurricanes' næste kamp er mod Los Angeles Kings natten til søndag.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt