Arsenal fumlede overlegne United i finalen

Manchester United spillede sig sikkert videre til finalen i Champions League, da holdet vandt 3-1 over Arsenal tirsdag aften. Samlet gik United videre med 4-1.

Der var aldrig tvivl om udfaldet, da de forsvarende mestre fra Manchester United sikkert spillede sig videre til finalen i Champions League. Da først holdet kom i gang, blev det således til en sikker 3-1-sejr ude over Arsenal, og da den omvendte kamp var endt med en sejr på 1-0, var avancementet aldrig rigtigt i fare.
Blot otte minutter skulle der gå, før gæsterne reelt lukkede kampen. Her faldt Arsenals 19-årige forsvarer Kieran Gibbs tungt på et ufarligt fladt indlæg fra Cristiano Ronaldo, og så kunne Park Ji-Sung sikkert sende bolden i mål. Blot tre minutter senere udnyttede samme Ronaldo et tyndt dømt frispark på optimal vis, da han bankede bolden i mål fra lang afstand på et skud, som Manuel Almunia i Arsenal-målet burde have pareret. Og det var også Ronaldo, som hamrede bolden i mål til 3-0 midt i anden halvleg på et flot langskud.

Nicklas Bendtner indledte kampen på bænken, men kom ind efter pausen og spillede sig også til et par muligheder. Men for Arsenal blev det blot til et enkelt reduceringsmål, da Robin van Persie køligt udnyttede et straffespark begået af Darren Fletcher, som samtidig så rødt og dermed går glip af finalen.

I finalen venter enten Chelsea eller Barcelona. De spiller deres anden kamp onsdag aften og det første opgør endte 0-0. /ritzau/

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt