City på sikker sølvkurs efter hjemmesejr

Spillerne fra Manchester City ligner efterhånden sikre sølvvindere i Premier League efter lørdagens 2-1-sejr hjemme over oprykkerne fra West Ham.

Gæsterne har i løbet af foråret spillet sig væk fra bundstriden og har derfor ikke for alvor noget at spille for i de sidste kampe i Premier League.

Det var da også hjemmeholdet, der kom først ud af starthullerne og havde det klare overtag fra første fløjt.

I midten af første halvleg var Sergio Agüero tæt på at bringe hjemmeholdet foran, da bolden tilfældigt landende for hans fødder inde i feltet. Argentineren var dog for ivrig og fik bolden skudt forbi West Ham-målet.

Men kort efter lykkedes det Agüero at sende bolden forbi West Ham-keeper Jussi Jääskeläinen til stillingen 1-0.

Det skete efter et flot kombinationsspil i City-angrebet mellem Samir Nasri og David Silva på kanten af feltet, hvorefter spanieren fandt Agüero inde foran målet.

Oven på City-scoringen gik begge mandskaber lidt i stå, og efter lidt nogle kedelige minutter gik City til pause med en etmålsføring.

Efter pausen var det et noget mere oplagt West Ham-mandskab, der løb på banen og bød City-spillerne op til dans.

Hjemmeholdet svarede igen, og med knap 10 minutter tilbage gjorde Yaya Touré det til 2-0 på et drømmehug lidt uden for feltet.

Gæsterne fik pyntet lidt på resultatet tre minutter inde i overtiden, da Andrew Caroll sendte bolden gennem benene på Joe Hart i City-målet til slutstillingen 2-1. En situation, hvor den engelske landsholdsmålmand ikke så alt for heldig ud.

Med sejren har City otte point ned til Arsenal på tredjepladsen med fire spillerunder tilbage.

Mesterskabet har Manchester United allerede sikret sig, men City kan stadig nå at få et trofæ i år. 11. maj spiller holdet nemlig FA Cup-finale mod Wigan.

Skeptisk overfor nyt rådhus: Frygter flere sygemeldinger