Dansk talent forværrer dyb Ajax-krise med sen scoring

Oscar Fraulo er ejet af Borussia Mönchengladbach, men er lige nu udlejet til FC Utrecht. (Arkivfoto). Foto: Jan Fromme/Ritzau Scanpix
19-årige Oscar Fraulo blev skiftet ind for FC Utrecht og scorede det afgørende mål mod Ajax.

Storklubben Ajax sejler rundt i bunden af Æresdivisionen, og søndag fik klubben endnu et gok i nødden mod FC Utrecht.

På udebane tabte Ajax med 3-4, efter at det tidligere FC Midtjylland-talent Oscar Fraulo scorede det afgørende mål i den ordinære spilletids sidste minut.

Den 19-årige midtbanespiller blev skiftet ind med godt ti minutter tilbage af kampen og kvitterede med sit første mål for Utrecht, som har lejet ham i den tyske klub Borussia Mönchengladbach.

Utrecht vandt bolden, da Ajax kiksede opspillet i bageste kæde, og slog kontra. Det endte med en stikning til Oscar Fraulo, som sendte bolden i nettet.

Ajax har nu tabt fire af sine syv kampe i denne sæson i Æresdivisionen, mens det er blevet til en sejr og to uafgjorte kampe.

Den tidligere Viborg-spiller Anton Gaaei var for første gang i startopstillingen for Ajax, siden han blev flået ud efter flere store fejl i skandalekampen mod Feyenoord i slutningen af september.

Det opgør blev afblæst ved stillingen 3-0 i gæsternes favør på grund af uroligheder på stadion. På det tidspunkt manglede der 35 minutter, som først blev spillet færdig nogle dage senere.

Siden har flere ledende figurer sagt farvel til klubben, som ligger næstsidst i Æresdivisionen, men dog har et par kampe i hånden i forhold til de øvrige nedrykningskandidater.

Utrecht lå inden søndagens kamp mod Ajax næstsidst, men strøg med de tre point forbi netop Ajax.

Oscar Fraulo var ikke den eneste dansker, der kom på måltavlen i Æresdivisionen søndag. Også Younes Namli var på pletten for PEC Zwolle, som slog Excelsior med 4-2.

• firo : 07/17/2022, football, 1st Bundesliga, 1st League, season 2022/2023, CUP of traditions, Athletic Bilbao - Borussia Monchengladbach, Gladbach

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt