Eriksen bænket i alt for lille Tottenham-sejr

Harry Kane bragte Tottenham foran 1-0 i hjemmekampen mod Sunderland. Arkivfoto. Foto: AP/Dave Thompson

Christian Eriksen måtte tage plads på sidelinjen og kunne derfra se énvejstrafik mod Sunderland.

Christian Eriksen måtte for en sjælden gangs skyld se en hel fodboldkamp fra bænken, da Tottenham søndag havde Sunderland på besøg i Premier League og vandt 1-0.

Bundholdet, som ikke havde prøvet at vinde i den bedste engelske fodboldrække i denne sæson, kom under hårdt pres fra start, men først 14 minutter inde i anden halvleg lykkedes det for Tottenham at finde nettet, da Harry Kane udnyttede en forsvarsfejl og bragte værterne foran.

Det var angriberens andet ligamål.

Med sejren fik Tottenham revanche for skuffelsen med nederlag til Monaco i Champions League i ugens løb og sprang samtidig helt op på tredjepladsen i Premier League.

Sunderland ligger fortsat næstsidst.

Tottenham viste revanchelyst fra start og lagde et så gevaldigt tryk på gæsterne, at første halvleg på White Hart Lane fik karakter af skydetelt.

Både Harry Kane og Victor Wanyama fik gode tilbud, og Heung-Min Son ramte stolpen med et godt skud fra kanten af feltet.

I anden halvleg viste Harry Kane så sin årvågenhed i det lille felt, da Sunderlands Papy Djilobodji lavede en stor fejl og serverede bolden for angriberen.

For en gangs skyld kunne den 22-årige Sunderland-målmand Jordan Pickford ikke redde kastanjerne ud af ilden, som han ellers gjorde det flere gange i løbet af opgøret.

Tre minutter før tid måtte Harry Kane humpe fra banen efter et voldsomt vrid i anklen i forbindelse med en tackling.

Sunderland havde i løbet af kampen et par gode opløb til chancer, men drømmene om et ufortjent point brast for alvor, da Adnan Januzaj blev udvist kort før tid.