FC Amager - LFA minut for minut (2-0)

90+2: Kent Bøgelund fløjter kampen af. FC Amager vandt fuldt fortjent med 2-0. Kampen kunne dog lige så godt have endt 4-2.

90+1: Morten Nielsen lægger bolden i en blød bue til bagerste stolpe, hvor Søren Nielsen er udækket og kan heade mod mål. Bolden går bag om rammen. Der havde man gerne set Nikolaj Larsen gribe ind. Bolden gik på tværs dybt inde i det lille felt.

90: Clement Kafwafwa har gjort det godt efter han er kommet ind og har stået godt placeret i et par situatiner, der kunne være blevet farlige. Alliancen forsøger at sætte et pres i gang, men FC Amager virker alligevel farligere på kontra.

85: En stor chance til Dennis Holmberg ender i en slatten afslutning som Nikolaj Larsen ikke har problemer med at samle op. Kort efter har Lasse Holmgaard et hovedstødsforsøg -men der kommer ikke kraft på. Kampen er levet lidt op igen.

84: Kristoffer WIchmann og Thomas Myssing gennemspiller Alliancens forsvar og Myssing kan score i det der nærmest ligner en piruette foran tomt mål. Men heldigvis for de rødklædte Alliance-spillere bliver der dømt offside.

83: Jacob Josefsen indkasserer et gult kort for at bremse Mikkel Jensen i en kontra.

80: Udskiftning Anders Kvist og Andreas Bak går begge ud efter en nærkamp midt på banen. Joachim Bjerg og Jesper Münsberg erstatter de to.

78: Nicklas Paulsen alene igennem med Campagnolo uden for feltet. Men på trods af at han har al tid i verden, så skyder han lige på målmanden.

76: Brian "Trix" NIelsen og Thomas Myssing har en nærkamp i feltet og Myssing ryger ned. Der bliver apelleret for straffe, men det bliver ikke dømt.

73: Første større chance i mange minutter til Alliancen. Kenneth Jørgensen og Mikkel Jensen har begge mulighed for afslutning i højre side af det lille felt. Men de står i vejen for hinanden og Kenneth Jørgensen afslutning bliver en tam triller, der ikke volder problemer for målmanden.

72: Udskiftning>/b> En af kampens store spillere, Sylla Ahmed Davy, går ud og Thomas Myssing erstatter ham.

65: Udskiftning: Martin Junior Christensen går ud og Clement Kafwafwa kommer ind. Lasse Holmgaard går op i angrebet og MIkkel Jensen tager over på Juniors højre fløj.

63: Sylla Davy snyder Brian "Trix" Nielsen, der derefter lunter roligt tilbage mens Sylla fortsat ind i feltet og afslutter. God redning af Nikolaj Larsen redder Alliancen fra yderligere scoring.

62: Udskiftning Kenneth Jørensen på banen i stedet for Joachim Pedersen.

60: Udskiftning Dennis Holmberg kommer på banen i stedet for Mohammed Abdalas.

58: Brian "Trix" Nielsen og resten af Alliancens forsvar bliver udstillet. Jacob Josefsen aflever til Mohammed Abdalas, der scorer.... Men offside. Flot gennemspillet angreb hele vejen.

56: Et klumpsil foran LFA-målet er ved at blive farligt. Bolden suser som i et pinballspil frem og tilbage mellem med- og modspillere i det lille felt. Til sidst får en forsvarer sparker den ud af kommunen.

55: 946 tilskuere har trodset det dårlige vejr og ser FC Amager udmatche Alliancen her i anden halvleg.

53: STOR CHANCE til Nicklas Paulsen. Mikkel Jensen smider bolden ind og Nicklas Paulsen kaster sig frem inde i feltet og forsøger at styre bolden i mål. Men det går under en halv meter forbi mål.

51: Amager kommer lige nu med angreb efter angreb. Søren Nielsen og Daniel Udsen kombinerer sig igennem på Alliancens højrekant og Udsen lægger den faldt ind, hvor Abdalas hopper over bolden - men Anders Jochumsen når ikke hen til bolden, hvor han ellers ville have haft helt blankt mål..

48: To farlige situationer på et minut. Først fra højresiden, hvor en bold går hele vejen igennem feltet, og så lige efter brænder det på i modsatte side. Alliancen sejler lige så meget defensivt, som de gjorde i slutningen af første halvleg.

47: Et par minutters spil og det brænder allerede på i højresiden igen. Det er Kohammed Abdalas der dog bliver bremset af Mads Jensen inden han når at afslutte eller aflevere.

46: Anden halvleg er i gang.

45+3: Pause. Det ligner endnu engang et nederlag til Alliancen. Efter en god start på kampen og et par gode chancer overtog Amager kampen og Alliancen faldt helt sammen. Halvlegen slutter med et godt hovedstødsforsøg fra Søren Nielsen, der går forbi kassen. 2-0 ved pausen.

43: Daniel Udsen har været 1. havlegs helt store profil. Lige efter målet rykker han igen igennem på højre siden. Denne gang får Nikolaj Larsen fat på skudet. Kort efter er bolden igen i Alliancens felt, hvor Mohammed Abdalas forsøger med et saksespark - som ikke bliver ramt ordentligt.

40: MÅL. Daniel Udsen fortsætter med t være rigtig ond ved Alliancen. Med et langskud fra 30-meter banker han bolden i kassen. Flot, flot mål. Og nu ser det meget svært ud for Alliancen.

37: Alliancen forsøger at kæmpe sig tilbage i kampen. Joachim Pedersen, der har spillet en flot kamp, har haft et skud fra kanten af feltet, der gik lige forbi højre stolpe.

32: Gult kort til Mikkel Jensen

29: Daniel Udsen er på spil igen. Hele vejen i gennem på Alliancens højreside. Denne gang rammer Mohammed Abdalas dog ved siden af bolden.

27: MÅL - Sylla Davy kan prikke bolden over stregen efter Daniel Udsen har drevet gæk med hele Alliancens højre kant. Daniel Udsen tager turen helt ned til baglinjen og lægger en perfekt flad tværaflevring til Sylla

22: Efter fem minutter på bænken er Kristoffer Wichmann alligevel klar til at komme ind. Han har fået en stor "Wieghorst"-bandagen på hovedet.
20: STOR CHANCE til Alliancen. Brian Trix tackler sig tværs igennem Mohammed Abdalas. Trix afleverer videre til Mikkel Jensen og de er alene med en mand, men en skidt aflevering fra Mikkel Jensen får det til at løbe ud i sandet. Der skulle de have kommet frem til en god afslutning.
17: Lasse Holmgaard er atter oppe. Men Kristoffer Wichmann ligner ikke en, der bliver klar. Joachim Bjerg varmer op.
16: Lasse Holmgaard og Kristoffer Wichmann ligger i græsset og tager sig til hovedet. Spillet er stoppet af dommeren. Det skete efter et hjørnespark.
15: FC Amager er begyndt at blive lidt farligere. Et par gode indlæg har voldt problemer i feltet. Andreas Bak har lige haft et langskud, der gik langt over mål.
13: Kristoffer Wichmann tager turen fra sin højre back og helt op midt for feltet. Her forsøger han en 1-2 med Anders Jochumsen. Men den ellers skarpe angriber misser fuldstændigt afleveringen, der kunne have spillet Wichmann fri.
10: Lasse Holmgaard kommer kraftfuldt højest til vejrs på et hjørnespark. Men hovedstødet går lige over mål.
8: Søren Nielsen er ved at komme frem til en farlig situation. Midtbanespilleren forsøger at drible sig igennem i feltet. Men afslutningen bliver ramt helt forkert. Målspark.
7: Første skud på mål. Anders Jochumsen sparker fra kanten af feltet, men Nikolaj Larsen kan pille bolden ned uden de store problemer. Ellers har det meste af kampen foregået på midten. Begge hold står godt.
4: Sylla Davy er ved at blive spillet indenom Zadda med en god stikning ind i kanten af feltet. Men brasilianeren kommer godt tilbage og får pillet bolden fra fløjen.
1: Det er en kold og meget våd november søndag på Sundby Idrætspark. Alligevel er der pænt godt besøgt på lægterne. Vi er startet med en kamp med mange fejlafleveringer i det første minut.