FC Köln fælder Lindstrøm og Frankfurt i Bundesligaen

Jesper Lindstrøm var tilbage for Frankfurt, som endte med at tabe ude til FC Köln i den tyske Bundesliga søndag aften. Foto: Thilo Schmülgen/Reuters

Eintracht Frankfurt tabte for første gang siden oktober, da FC Köln vandt 3-0 på hjemmebane i Bundesligaen.

Offensivspilleren Jesper Lindstrøm var tilbage efter en enkelt kamps pause med en mindre skade for Eintracht Frankfurt.

Men det endte ikke godt for den danske landsholdsspiller og Frankfurt, der tabte 0-3 ude til FC Köln i søndagens sene kamp i Bundesligaen.

Lindstrøm leverede et par gode aktioner i første halvleg, men det udmøntede sig ikke i mål. Danskeren blev skiftet ud efter 66 minutter ved stillingen 0-1.

Forsvarsspilleren Timo Hubers scorede til 1-0 for FC Köln, mens midtbanespilleren Ellyes Skhiri lukkede og slukkede med kampens to sidste mål.

Nederlaget bremsede en Frankfurt-stime på ni kampe i træk uden nederlag på tværs af alle turneringer.

Frankfurt er nummer seks i ligaen med 35 point efter 20 kampe og kan fortsat skimte den absolutte top i tysk fodbold.

En dansker mere var på banen i den tyske Bundesliga tidligere søndag.

Og det gik noget bedre for målmanden Oliver Christensen, som sammen med Hertha Berlin vandt 4-1 hjemme over Borussia Mönchengladbach.

Selv om cifrene var overbevisende, indtog Oliver Christensen en nøglerolle kort før tid med en klasseredning ved stillingen 2-1.

I stedet for en udligning løb Hertha Berlin kontra og scorede to mål i tillægstiden.

Af Hertha Berlins fire mål i kampen var Marton Dardais scoring til 2-1 en sand perle af et langskud, som kandiderer til et af årets bedste mål i ligaen.

Dardai fyldte søndag 21 år og kunne dermed fejre dagen med et uforglemmeligt minde.

Med sejren rykker Hertha Berlin op på tredjesidstepladsen i ligaen med 17 point efter 20 kampe i den tætte bundstrid.