FCK reddede guldfesten i Parken

FC København hentede på to sene mål uafgjort 3-3 mod Randers FC og reddede guldfesten i Parken. Marc Nygaard scorede to gange og blev topscorer i SAS Ligaen.

Med en heroisk indsats og to mål i kampens sidste kvarter lykkedes det i dag et festramt FC København-hold at redde guldfesten i Parken mod Randers FC. Jyderne var ellers på vej mod en fortjent sejr, da først Morten Nordstrand og dernæst Atiba Hutchinson tre minutter før tid sørgede for uafgjort 3-3 foran et feststemt publikum på 32.856 personer.

FCK-fansene leverede en prægtig kulisse og hyldede blandt andre Niclas Jensen, der fik en meget sjælden optræden i startopstillingen, og som efter al sandsynlighed har spillet sin sidste kamp for klubben. Randers FC's Marc Nygaard lukkede dog for en stund festen ned med sit hovedstødsmål til 1-0 midt i første halvleg, da den store angriber udnyttede svag opdækning i FCK-forsvaret til at udplacere den vikarierende målmand, Johan Wiland. Festen blev dog genoplivet 10 minutter senere, da landsholdsaktuelle Jesper Grønkjær med et smart træk fik Randers-backen Søren Pedersen til at begå straffespark, som sikkert blev udnyttet af Morten Nordstrand.

Kort før pausen kom Randers på ny i front, da Tidiane Sane leverede et flot venstrebensskud, som blev rettet en smule af, inden den strøg i nettet helt ude ved stolpen. Anden halvleg var blot et minut gammel, da Marc Nygaard med sit 16. ligamål i sæsonen scorede til 3-1 og bragte sig selv til tops på topscorerlisten, efter at FCK-forsvaret endnu en gang leverede svag opdækning.

10 minutter før tid kom FCK tilbage i opgøret, da et straffespark fra Morten Nordstrand blev sendt ind over stregen af Randers-målmand Kevin Stuhr Ellegaard, efter at bolden i første omgang havde ramt træværket. Kort efter udlignede Atiba Hutchinson og satte for alvor gang i festen.

Skeptisk overfor nyt rådhus: Frygter flere sygemeldinger