FCM får montenegrinske klø i ligegyldig CL-lukning

FCM Håndbold blev udspillet i holdets sidste Champions League-kamp ude mod Buducnost og tabte med seks mål.

FCM Håndbold var i forvejen færdige i årets Champions League, da kvartfinalen var uden for rækkevidde, men den sidste gruppekamp i Montenegro mod Buducnost skulle bruges til at pynte på et halvsløjt indtryk fra de seneste kampe i turneringen.

Sådan kom det ingenlunde til at gå. FCM blev udspillet af de montenegrinske kvinder, som sejrede med 27-21.

Midtjyderne kom ellers fint med i kampens indledning, hvor man kun var nede med 5-6, men herefter fik Buducnost virkelig gang i det forsvar, som har været blandt de stærkeste i årets Champions League.

Både skytter, fløje og stregspillere fra FCM blev pakket helt sammen, og i resten af halvlegen formåede Helle Thomsens tropper kun at lave to mål mere.

Det betød, at Buducnost kunne tage en sikker føring på 14-7 med til pause. Der var ganske enkelt både klasse- og motivationsforskel på de to hold.

Billedet var det samme efter pausen. FCM-forsvaret blev konstant flået rundt af de montenegrinske spillere, og midtvejs gennem halvlegen var hjemmeholdets føring udbygget til 25-11.

Koncentrationsbesvær og masseudskiftning hos hjemmeholdet tillod FCM at trække en god del af målforskellen ind mod slutningen, så nederlaget endte på seks mål.

Med nederlaget ender FCM på næstsidstepladsen i puljen med fem point.