Fem på stribe til Team Sydhavsøerne

Juleferien kan afholdes med god samvittighed i Team Sydhavsøerne

VRÅ: Det var langt fra kønt, men hvad gør det, når der var to point med hjem i bussen, der kunne forsøde den lange vej hjem til Lolland. Og mon ikke også der røget en juleøl eller to ned på vejen hjem også, da der er halvandet måned til næste kamp?

Med en over fem timer lang bustur i benene, skulle Team Sydhavsøerne lige i gang, i den lille hal i nordjyske Vrå, og kom da også bagud med 3-1 straks fra kampen start.

Det tabte blev dog straks hentet ind, og på trods af at der blev brændt lige lovlig meget på Vendsyssel-keeper keeper Nichlas Ludvigsen lykkedes det gæsterne at komme foran med 9-7 efter tyve minutters spil.

Det var ikke kun Vendsyssel, der havde en stærk keeper. Også Oliver Larsen i Team Sydhavsøernes mål havde en god eftermiddag og snuppede blandt andet to straffekast før pausen.

Første halvleg var langt henad vejen jævnbyrdig, men i de sidste minutter lykkedes det lollikkerne at trække fra, til en føring på 14-10 ved halvtid.

Hjemmeholdet, der inden kampen var noteret for syv nederlag i træk, begyndte anden halvleg med en markspiller mere på banen, da de indledte i syv mod seksspil, og den taktik voldte Team Sydhavsøerne problemer.

Efter ti minutters spil af anden halvleg havde Vendsyssel udlignet 19-19, i en periode hvor Team Sydhavsøerne, udover et straffekast, også brændte flere store muligheder.

Panikken nåede dog aldrig for alvor at brede sig, for i den næstfølgende periode, fik Oliver Larsen også fik gang i redningerne, så Daniel Astrup kunne gøre det til 20-24 på måltavlen.

Der resterede dog fortsat 13 minutter af kampen, og Vendsyssel fik med to scoringer i træk reduceret afstanden til 22-24. Alexander Nielsen brød dog igennem til 22-25, mens netop indskiftede Frederik Kiszka gjorde det til 22-26 med sin første aktion på banen.

Men så røg Alexander Nielsen ud i to minutter, og Vendsyssel kom igen på minus to mål, inden Frederik Kiszka igen var sikker fra venstrefløj, og dernæst kunne Oskar Hare gøre det til 25-29 med fire minutter igen.

Det forspring blev sikkert sejlet i havn til en sejr på 32-26, der var den femte på stribe. Team Sydhavsøerne holder julepause på sjettepladsen i 1. division med fire point op til tredjepladsen.