Frem-Brøndby Minut for minut 1-7

Højdepunkter fra pokalkampen: Frem Sakskøbing-Brøndby.

89. Minut: MÅL: Mark Howard scorer efter klumpspil i Frem's felt.
87. Minut: MÅL: Patrick Mortensen gør det til 1-6 efter en solotur i Brøndby's højre side. Brøndby lægger det sidste tunge pres på Frem.

84. Minut: Brøndby spiller ikke længere så direkte, men triller bolden mere rundt i egne rækker.

80. Minut: Det er nu 18 minutter siden at Brøndby har scoret deres seneste mål. Brøndby-tempoet er dalet endnu mere, mens Frem har sporadiske angreb - dog uden at blive farlige.

75. Minut: Fladt indlæg fra Brøndby's højreside ind i feltet mod Jan Kristiansen, der afslutter første gang, men forsøget reddes på fornemste vis af Frem-keeper Mads Jørgensen.

71. Minut: Brøndby har i hele anden halveg spillet i et noget lavere tempo end i første halveg, men formår alligevel at presse Frem godt i bund. Det virker som om kræfterne hos Frem er ved at slippe op.

70. Minut: David Williams afslutter tæt under mål efter en dårlig clearing af Frem-forsvaret. Fremragende redning af Frem's keeper Mads Jørgensen.

66. Minut: Jan Kristiansen bryder igennem Frem's forsvar og afslutter resolut, men sparker forbi mål.

61. Minut: MÅL: Peter Madsen scorer sit tredje mål i kampen. Denne gang på hovedstød efter indlæg fra Jacob Berthelsen.

59. Minut: Brøndby's Thomas Rasmussen afslutter fra distancen. God redning af Frem's keeper Mads Jørgensen.

56. Minut: Igen er det som om Brøndby trækker lidt tempo ud af kampen, hvilket giver Frem mulighed for at komme lidt længere frem på banen. Dog uden at blive farlige.

50. Minut: MÅL: En helt fri Patrick Mortensen gør det til 1-4 på hovedstød efter indlæg i venstre side fra Jan Kristiansen.

48. Minut: Frispark til Brøndby lige udenfor feltet. Jan Kristiansen sparker i muren. Brøndby presser på fra start af anden halveg.

46. Minut: Dommer Lars Skibbild Jensen har fløjtet op for anden halveg af Frem-Brøndby.

PAUSE: Brøndby fører med 1-3 ved pausen efter en første halveg, hvor der har stået Brøndby på langt det meste. Frem har dog ikke været helt uden kontrachancer.

42. Minut: MÅL: Nikolaj Lohse reducerer til 1-3 på en fremragende afslutning efter en aflevering fra Dennis Olsen, der heades videre af Mathias Olsen.

41. Minut: MÅL: Peter Madsen gør det til 0-3 på straffespark begået mod ham selv. Frem's anfører Nikolaj Lohse før gult kort for brok.

34. Minut: Frem's keeper Mads Jørgensen hiver en fremragende redning ud af ærmet, hvor Kasper Lorentzen er alene igennem og forsøger at loppe bolden over Frem's 19-årige keeper.

31. Minut: MÅL: Peter Madsen gør det til 0-2 på en firsttimer efter endnu et indlæg fra Brøndby's højre side. Perfekt indlæg af Tobias Mikkelsen.

26. Minut: Tempoet er trukket lidt ud af kampen, men Brøndby styrer fortsat begivenhederne og presser et heroisk kæmpende Frem-mandskab i bund.

20. Minut: David Williams fyrer et kanon hovedstød af efter hjørnespark. Bolden ryger en meter over mål.

19. Minut: Nikolaj Lohse med Frem's anden afslutning i kampen, men den volder ikke de store problemer for Brøndby's keeper.

16. Minut: MÅL: 0-1: Jan Kristiansen gør det til 0-1 på en fremragende first-timer efter indlæg fra Peter Madsen i højre side.

12. Minut: Brøndby's Davis Williams afslutter fra kanten af feltet, men sparker ved siden af.

10. Minut: Første afslutning til Frem. Nikolaj Lohse får en lang aflevering fra Dennis Olsen og afslutter med venstre ben i sidenettet. Hjemmeholdet lurer på kontrachancer.

8. Minut: Brøndby presser ikke uventet på, men rigtige store chancer er det endnu ikke blevet til for Brøndby.

3. Minut: Tobias Mikkelsen med Brøndbys første afslutning efter indlæg fra Thomas Rasmussen.

1. Minut: Pokalbraget mellem Frem og Brøndby er fløjtet igang af dommer Lars Skibbild Jensen.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt