Annonce
Sport

Getafe videre - Villarreal ude

Villarreal og Jon Dahl Tomasson blev i aftes slået ud af UEFA Cuppen, mens Michael Laudrup og Getafe er videre i turneringen.

Mens det er gået mindre godt for Getafe i den spanske Primera Division i år, så har resultaterne på den europæiske scene været fine. Og det er de fortsat, efter at Michael Laudrups mandskab torsdag aften kvalificerede sig til ottendedelsfinalerne i Uefa Cuppen med en 3-0-sejr hjemme over AEK Athen.
 
Sejren blev grundlagt på et hovedstødsmål kort inden pausen af Esteban Granero. Efter 1-1 i den første kamp ville grækerne med en scoring have kunnet fremtvinge forlænget spilletid, men to mål lige inden lukketid af hjemmeholdet lukkede definitivt den mulighed.
 
Villarreal har modsat Getafe gjort det godt i ligaen, hvor man ligger nummer tre, men til gengæld er holdet ude af Uefa Cuppen. Et mål i slutminutterne af Jon Dahl Tomasson var ikke nok for spanierne, der godt nok vandt 2-1 over Zenit St. Petersborg, men tabte på reglen om udebanemål efter 0-1 i den første kamp. 
 
Fiorentina havde Per Krøldrup på banen hele kampen, mens Martin Jørgensen fik lov at komme på banen med godt en halv time igen af kampen mod Rosenborg. Fiorentina vandt kampen 2-1 og går dermed videre med 3-1 samlet. 
 
Ellers var det tyskerne, der dominerede billedet i torsdagens Uefa Cup-kampe, hvor to af holdene syd for grænsen vandt hele 5-1. 
 
Bayern München, der kun fik 2-2 mod de upåagtede FCK-dræbere fra Aberdeen i den første kamp, tog revanche og viste hjemmepublikummet på Allianz Arena, at man har tænkt sig at gå hele vejen i turneringen. Og så sparede træner Ottmar Hitzfeld endda et par spillere og lod nogle af reserverne få spilletid.
 
Heriblandt Lukas Podolski, der med to mål understregede, at han er en yderst kvalificeret bænkevarmer for Luca Toni og Miroslav Klose i sydtyskernes angreb. 
 
Også Bayer Leverkusen efterlod ingen tvivl om, at holdet havde fortjent en plads blandt de sidste 16. Også her lød sejren på 5-1 over Galatasaray, og her var der også en dobbelt målscorer i form af bosnieren Sergej Barbarez. Sejren betyder, at Leverkusen i ottendelsfinalen møder Bundesliga-kollegerne fra Hamburger SV, der uden en småskadet Mohamed Zidan på holdet spillede 0-0 hjemme mod FC Zürich, hvilket var nok til at gå videre. 
 
Endelig gik Werder Bremen med Daniel Jensen på holdet også videre, da holdet vandt 0-1 på udebane mod Braga i en småkedelig kamp, hvor værterne tilsyneladende ikke for alvor troede på, at de kunne hente Bremens 3-0 føring fra den første kamp. 
 
Kun Nürnberg nåede som eneste af fem tyske hold ikke med i næste runde. Danskerklubben formåede ellers med to scoringer i anden halvleg at bringe sig i en fordelagtig position efter 0-1-nederlaget til Benfica i Lissabon, men to scoringer i de absolutte slutminutter af portugiserne ødelagde drømmen om avancement for Nürnberg, der havde Jan Kristiansen på bænken kampen igennem. /ritzau/




Annonce
Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Annonce
Annonce
Lolland

Vil skabe unikke totaloplevelser: Men laver nyt millionunderskud

Nykøbing

Ekstatisk formand aflyser ALT: Selv tandlægen må vente

Lolland

Efter stormen: Nakskov får penge til genopbygning

Lolland

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt

Lolland

Overrasket over fremmøde efter stort forarbejde: Kun én mødte op

Falster

Ville fjerne gedehams: Det endte med besøg af brandvæsenet

Nykøbing

Stort rykind: Nu er Nykøbing fyldt med børn

Politik

Efter få timer oppe: Valgplakater flået ned

Vejret

Byger popper op i den sydlige del: Vejrskifte på vej

Politik

SF kan blive kongemager eller ligegyldig efter EU-valg

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Guldborgsund

Indenfor få uger går det i gang: Stort projekt lige i bymidten

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Annonce
Annonce
Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik