GOG slider sig til smal sejr i Fredericia

GOG kom fra land i mesterskabsspillet med en sejr, men måtte kæmpe hårdt for de to point. (Arkivfoto). Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
GOG indledte onsdag mesterskabsspillet med en etmålssejr på udebane over Fredericia. Kampen endte 35-34.

Jagten på danmarksmesterskabet i herrernes håndboldliga er for alvor i gang.

Onsdag spillede GOG sin første kamp i mesterskabsspillet. Fynboerne var på besøg hos Fredericia, der gav gæsterne kamp til stregen.

Det endte med en sejr på 35-34 til GOG, der dermed nu har fire point i gruppe 2, der også tæller Bjerringbro-Silkeborg og Skanderborg Aarhus.

GOG endte som nummer to i grundspillet og startede derfor mesterskabsspillet med to point på kontoen.

GOG startede bedst og så i første halvleg ud til at være på vej mod en komfortabel sejr.

Cirka fem minutter inde i kampen begyndte GOG at trække fra. Gæsterne gik fra 3-3 til 12-8 midtvejs i første halvleg. Forskellen på fire mål bestod frem mod pausen med små afvigelser undervejs.

GOG var bare et bedre hold, og hjemmeholdet havde især svært ved at holde styr på Simon Pytlick, der med seks mål havde en stor andel i, at GOG ved pausen førte 19-15.

I anden halvleg havde Fredericia dog taget på gæsterne. Efter otte minutter reducerede Anders Martinussen til 22-23, og så var der kontakt.

Der skulle dog gå ti minutter mere, før der første gang blev udlignet, da Kristian Stoklund scorede til 29-29. Målet fik GOG-træner Nickolej Krickau til at tage en timeout.

Den hjalp. GOG fik så småt spillet sig til et lille overtag, og det begyndte at se godt ud for fynboerne, da Emil Madsen på et straffekast gjorde det til 33-31 med fire minutter tilbage.

Fredericia kæmpede dog videre, og efter at Emil Tellerup reddede et skud fra Simon Pytlick, stod hjemmeholdet med mulighed for at udligne. Men den glippede, og da Simon Pytlick med 11 sekunder igen sendte bolden i nettet til 35-33, var kampen afgjort.

I gruppe 1 spillede KIF Kolding og Skjern tirsdag aften uafgjort. Kampen var tæt fra start. I første halvleg var holdene højst adskilt af to mål, og i anden halvleg fortsatte det.

Kolding formåede ellers at komme foran 22-19 med ti minutter tilbage, inden Skjern fik kæmpet sig til uafgjort. Kampen endte 24-24.

• Herrehåndbold: GOG - Aalborg Håndbold

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt