Holte-Team Sydhavsøerne Minut for minut

SLUT 27-29: Team Sydhavsøerne vinder opgøret og formåede igennem sidste halvdel af anden havleg at holde hjemmeholdet stangen og forskellen oppe på maksimalt to mål.

58. Minut: 25-28: Det går stærkt med scoringerne, men Team Sydhavsøerne holder hjemmeholdet stangen på trods af nemme scoringer til hjemmeholdet.

56. Minut: 23-25: Holte's Henrik Højlund får en to minutters udvisning.

55. Minut: 22-25: Anders Larsen fra TSH scorer på straffekast og TSH bevarer dermed tre-målsføringen. Fortsat spænding i opgøret.

54. Minut: 21-24: TSH taber overtalsperioden med 2-1 og forsømmer i den grad muligheden for at lukke kampen.

52. Minut: 19-23: Holte's Kim Lautrup får to minutter i straffeboksen for brok. Det kan vise sig at blive TSH's mulighed for endegyldigt at lukke kampen.

49. Minut: 18-22: Nu trækker TSH fra. TSH's skytter har efterhånden læst Holtes keeper, mens Kasper Kolding i TSH målet har stået formidabelt.

47. Minut: 16-19: Anders Larsen bringer TSH foran med tre i en periode, hvor Holte er en mand i undertal. Det er nu TSH skal trække fra.

45. Minut: 16-18: TSH har svært ved at komme foran med tre, men igen redder TSH-keeperen og sørger for at gæsterne fortsat fører med to.

43. Minut: 16-18: Med et par hurtig escoringer bringer TSH sig igen foran med to. Samtidig laver TSH-keeper Kasper Kolding en fantastisk dobbeltredning i den anden ende.

41. Minut: 16-16: Keeperen i begge ender fortsætter det gode spil. Især Holtes Henrik Slicker har i de seneste minutter pillet pynten af TSH's skytter.

38. Minut: 15-15: Med et par hurtige opløb kommer Holte på 15-15.

35. Minut: 13-15: TSH er kommet bedst ud til anden halveg. Trods undertal i næsten tre minutter ud af de fem første, så er det alligevel lykkedes gæsterne at udbygge føringen med et enkelt mål. TSH-keeper Kasper Kolding redder straffekast i samme periode.

31. Minut: 11-12: Dommerparret fløjter op for 2. halveg. TSH starter i undertal i de første 50 sekunder.

PAUSE: 11-12: Team Sydhavsøerne har haft et lille overtag i første halveg, og især de to keepere hos begge mandskaber har stået en god halveg. Især TSH's kontra har fungeret godt. Holtehallen er denne eftermiddag næsten gjort til "hjemmebane" for Team Sydhavsøerne. De fleste tilskuere, der befinder sig i hallen, er fra Lolland.

29. Minut: 11-12: TSH's Rasmus Jørgensen får en to minutters udvisning, men får afvist på Holtes efterfølgende angreb.

26. Minut: 10-11: TSH-keeper Kasper Kolding hiver en god redning ud af ærmet efter en Holte-kontra.

24. Minut: 10-11: Holte er med igen efter to hurtige scoringer, mens TSH's Anders Hansen sidder ude i to minutter for anden gang i kampen.

22. Minut: 8-10: Team Sydhavsøernes kontra er begyndt at fungere. TSH's seneste tre mål er scoret på kontra. Først Tim Udby, dernæst Theis Kiszka og til sidst Rasmus Petersen.

20. Minut: 8-8: Det er ufatteligt tæt, hvor hver eneste aktion er afgørende. Keeperne i begge har de seneste minutter hevet nogle gode redninger ud af ærmerne.

18. Minut: 7-7: Holte vinder overtalsperioden med 1-0.

15. Minut: 6-7: Mandskaberne følges ad og opgøret virker meget jævnbyrdigt. Rasmus Petersen bringer TSH foran 6-7, men på det efterfølgende angreb får TSH's Anders Hansen en to minutters udvisning.

12. Minut: 4-5: Team Sydhavsøernes forsvar begynder at få fat i Holte's etablerede offensiv, men samtidig har TSH svært ved at bryde igennem i den anden ende.
9. Minut: 4-4: Med nogle hurtige kontraangreb har Holte bragt sig tilbage i opgøret, mens Team Sydhavsøernes returløb har manglet fart.

6. Minut: 1-3: Team Sydhavsøerne er kommet bedst fra start og har vundet overtalsperioden med 0-1. Især keeper Kasper Kolding er kommet godt igang med et par gode aktioner for TSH.

4. Minut: 1-2: Tim Udby bryder igennem og scorer til 1-2, hvorefter Holte's Jakob Bøje får kampens første to minuters udvisning.

3. Minut: 1-1: Johnni Pedersen udligner for Holte ved at sætte bolden imellem benene på TSH's Kasper Kolding.

1. Minut: 0-1: Team Sydhavsøernes keeper Kasper Kolding lægger ud med en god redning på Holtes første forsøg. På det efterfølgende angreb bringer gæsternes Anders Hansen TSH foran 0-1.

1. Minut: 0-0: Dommerparret har netop fløjtet op for topbraget mellem Holte og Team Sydhavsøerne.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt