Inter ødelægger Juventus-sejrstime i ligaen

Ivan Perisic blev matchvinder for Inter, der søndag besejrede Juventus på hjemmebane i Serie A. (Arkivfoto). Foto: AP/Massimiliano Schiazza

Juventus led sæsonens første liganederlag, da Inter hjemme hentede en 2-1-sejr.

Juventus kunne søndag hente sæsonens fjerde sejr i lige så mange kampe i Serie A, da storklubben gæstede Inter i Milano.

Sådan gik det dog ikke, for Inter viste sig som for stor en mundfuld, og hjemmeholdet vandt 2-1 efter en flot scoring af kroatiske Ivan Perisic 13 minutter før tid.

Resultatet betyder, at Juventus bliver på ni point efter fire kampe, hvilket foreløbigt rækker til andenpladsen i Serie A efter Napoli, der har ti point.

Juventus' store stjerne Gonzalo Higuain blev sparet og sad på bænken sammen med Dani Alves, og opgøret lignede længe en 0-0-løsning.

Først i det 66. minut kom der gang i scoringen, men så skete der også noget i begge ender af banen.

Først vred Alex Sandro sig fornemt fri i venstre side og sendte et hårdt indlæg ind i Inters felt, hvor Stephan Lichtsteiner fik skrabet bolden i mål og dermed bragte Juventus foran 1-0.

Så var Juventus på kurs mod førstepladsen i ligaen igen, men glæden holdt ikke længe, for få minutter senere fik Inter et hjørnespark.

Ever Banega sendte bolden ind i feltet, hvor Mauro Icardi headede hjemmeholdet på 1-1.

Så blev det tid til at sende Gonzalo Higuain på banen, men lige lidt hjalp det.

Det skulle da også blive endnu værre for Juventus, for i det 77. minut blev gæsternes forsvar snøret efter et kritisk boldtab.

Bolden endte hos Icardi, der fikst fandt Ivan Perisic, og kroaten headede flot Inter foran 2-1 med et velplaceret hovedstød uden chance for Juventus-keeper Gianluigi Buffon.

I kampens 90. minut måtte Banega indkassere sit andet gule kort, og argentineren fik dermed rødt kort og udvisning for at hive en modstander omkuld.

I den sene kamp søndag aften havde Roma muligheden for at overhale Juventus, men det glippede, da romerne på udebane tabte 0-1 til Fiorentina. Milan Badelj scorede sejrsmålet otte minutter før tid.