Italien er klar til stjernespækket Nations League-stævne

Lorenzo Insigne (til højre) lagde op til kampens første mål, da Italien vandt 2-0 over Bosnien-Hercegovina. Foto: Dado Ruvic/Reuters

Næste års Nations League-finalestævne får deltagelse af Belgien, Frankrig, Italien og Spanien.

Det italienske fodboldlandshold tog onsdag sejren i sin Nations League-gruppe med en udebanesejr på 2-0 over Bosnien-Hercegovina.

Dermed er italienerne også klar til Nations League-finalestævnet næste år.

Her skal de dyste med de øvrige fodboldsværvægtere Belgien, Frankrig og Spanien om trofæet i den stadig relativt nye turnering.

Det belgiske landshold bookede billet til finalerne, der spilles i oktober i 2021, med en 4-2-sejr over Danmark onsdag aften.

Italiens sejr onsdag aften blev sikret på et mål i hver halvleg.

I første halvleg var det den målfarlige Torino-angriber Andrea Belotti, der sendte bolden i kassen efter oplæg fra Napolis Lorenzo Insigne.

Domenico Berardi gjorde det til 2-0 efter knap 70 minutters spil, da han på akrobatisk vis flugtede en lobbet stikning i mål.

Italien ender som vinder af gruppe 2 på Nations Leagues øverste niveau, A.

Holland bliver nummer to efter en 2-1-sejr over Polen onsdag aften. Bosnien-Hercegovina ender sidst og rykker ned på niveau B.

På udebane mod Polen sikrede Holland sig sejren og andenpladsen med to scoringer inden for det sidste kvarter.

Først var det Lyon-profilen Memphis Depay, der fik udlignet på straffespark, efter at Kamil Jozwiak havde gjort det til 1-0 i første halvleg. Godt fem minutter før tid sørgede Georginio Wijnaldum for sejren til Holland.

De fire nedrykkere fra Nations Leagues øverste niveau bliver Bosnien-Hercegovina, Island, Schweiz og Sverige.

Den første udgave af Nations League blev skudt i gang i september 2018.

Portugal endte som den samlede vinder efter et finalestævne med deltagelse af Holland, der blev besejret i finalen, samt England og Schweiz.