Kane får debut i Bayern-blamage mod Leipzig

Dani Olmo scorede hattrick for Leipzig i den tyske Super Cup mod Bayern München. Her gør han det til 2-0. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters
Harry Kane fik debut for Bayern München, der tabte den tyske Super Cup med 0-3 til Leipzig efter hattrick.

Lørdag formiddag blev engelske Harry Kane officielt præsenteret som ny Bayern München-spiller. Nærmest præcist et halvt døgn senere fik han debut for den tyske gigant.

Kane skifter angiveligt fra Tottenham til Bayern i håbet om at vinde trofæer, men selv om der lørdag aften var en pokal på spil, var Bayern ikke i nærheden af at få fingrene på den.

Hjemme på Allianz Arena tabte Bayern således med hele 0-3 til RB Leipzig og Yussuf Poulsen i den tyske Super Cup - kampen mellem sidste sæsons mester og pokalvinder.

Kane blev dog ikke hovedpersonen. Derimod spillede Leipzigs Dani Olmo en hovedrolle med et hattrick. Ganske paradoksalt scorede spanieren blot to mål i hele den forgangne bundesligasæson.

Leipzig chokstartede med mål allerede efter et par minutters spil. Efter et frispark dumpede bolden ned foran spanske Dani Olmo, der sendte bolden fladt i mål til 1-0.

Bayern dominerede herfra markant i jagten på udligningen og havde flere gode muligheder. Blandt andet den franske teenageangriber Mathys Tel var tæt på med godt skud.

Men det var Olmos halvleg.

I det 45. minut hængte han to Bayern-forsvarere til tørre med en genial vending i feltet, og i næste moment prikkede han bolden mellem benene på keeper Sven Ulreich til 2-0-føring.

Fra anden halvlegs begyndelse intensiverede Bayern presset og belejrede Leipzig-feltet. Blandt andet Leroy Sané havde et par gode muligheder.

Men bolden ville ikke ind, og så der var ingen vej udenom: Kane måtte på banen. Det skete efter 63 minutters spil, hvor også Yussuf Poulsen kom ind for Leipzig.

Men Kane fik ikke meget ud af det. I stedet fuldendte Olmo sit hattrick fra straffesparkspletten, efter at Bayerns Noussair Mazraoui havde haft hånd på bolden i feltet.

Leipzig havde endda kontrachancer til at score yderligere. Også Bayern fortsatte med at producere chancer, men det var bare ikke mesterholdets aften.

Bayern får på fredag chancen for at revanchere sig, når holdet skyder Bundesligaen i gang med udekampen mod Werder Bremen.