Kinesere tager fire af fem finalesejre ved Denmark Open

Chen Yu Fei vandt kvindernes singlefinale. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det endte med kinesiske sejre i fire af fem finaler ved Denmark Open, hvor ingen danskere var med søndag.

Ingen danskere havde nået finaledagen ved Denmark Open i badminton, hvor det i stedet var de tilbageværende kinesere, der triumferede på stribe.

I herresingle løb Weng Hong Yang med titlen i den danske turnering, da han vandt finalen over Lee Zii Jia fra Malaysia.

Lee Zii Jia gjorde ikke meget for at ligne en spiller, der ville vinde, så kineseren var meget overbevisende og vandt 21-12, 21-6.

Lidt tidligere på dagen måtte den bedste kvindelige singlespiller fra Europa, spanske Carolina Marin, også se sig slået af en kineser.

Den forsvarende olympiske mester Chen Yu Fei vandt Denmark Open med en finalesejr 21-14, 21-19.

I mixeddouble var det umuligt at ende med et andet udfald end kinesisk sejr. Huang Dong Ping og Feng Yan Zhe, som slog Alexandra Bøje og Mathias Christiansen ud i semifinalen, løb med guldmedaljerne efter en sejr over to landsmænd.

Det endte med favoritsejr i damedouble, hvor verdensetterne Chen Qing Chen Chen og Jia Yi Fan slog det japanske par Nami Matsuyama og Chiharu Shida, der ligger nummer fem på verdensranglisten.

Den eneste finale, der ikke blev vundet af kinesere, var herredoublen. Her endte det med sejr til malaysiske Aaron Chia og Soh Wooi Yik, som slog Kim Astrup og Anders Skaarup ud i semifinalen.