Annonce
Sport

Køge - LFA minut for minut: 1-1 (0-0)

90+3: Kampen fløjtet af. Det ender 1-1.

90+2: Gult kort Alexandrs Roslovs begår et frispark lige uden for feltet. Joachim Pedersen sparker desværre bolden lige i muren.

90: Gult kort Ibrahim Öksum header bolden væk efter der er fløjtet for frispark.
86: Fire minutter igen. Der har ikke været chancer nogen af vejene de seneste minutter. Lige nu oplever vi mange fejlafleveringer og Alliancen har atter slækket på presset.

82: Indskiftning Per Berg sender Joachim Pedersen ind for Mikkel Jensen.

79: Gult Kort Mikkel Jensen brokker sig til en plads i dommerens sorte bog.

77: Gult kort Jesper Münsberg indkasserer et gult kort for en hård tackling. Måske er det fighten, der forårsager det. Men endelig virker det til, at Alliancen har fået et overtag i kampen.

74: Indskiftning Ibrahim Öksum kommer ind i stedet for Aske Krohn.

73: Junior alene med målmanden. Men målmanden kommer ned og piller bolden. Ellers fremragende angreb med hurtige kombinationer mellem Junior, Claes Jørgensen og Mikkel Jensen. Godt angreb - skidt afslutning.

69: Indskiftning Kenneth Jørgensen erstatter Søren Frandsen. Samtidig gik ud Køges Dan Petersen og istedet kom Prince Nana på banen.

67: Clement Kafwafwa og Køges Stefan Poulsen er sendt til tælling efter et sammenstød i Køges felt. Begge ser dog ud til at blive klar.
Anden halvleg har været en underholdende affære, hvor forsvarene har været nærmest ikke eksisterende. Alliancen er dog kommet godt med offensivt og har haft flere gode muligheder.

66: Og Hassan Bashir viser straks gode takter. Han overløber det forvirrede Alliance-forsvarer og lægger en flad aflevering ind til Dan Petersen. Men Clement Kafwafwa får tacklet bolden ud.

64: Udskiftning Hassan Bashir kommer ind i stedet for Anders Jørgensen.

62: Endnu to farlige situationer foran Alliancens mål. Nikolaj Larsen har reddet holdet mange gange i dag.

61: MÅL Så gik den ikke længere. Alliancens rystende usikre forsvar blev atter overspillet. Og på trods af en flot fodparade af Nikolaj Larsen, så kunne Anders Jørgensen trille bolden ind foran mål, hvor Lars Møller blot skulle en tå frem for at få bolden i mål.

57: Nikolaj Larsen når kun lige akurat ned og kan sende en langskud fra Aske Krohn centimeter forbi venstre stolpe.

56: Stor mulighed til Nicklas Paulsen. Junior er denne gang på spil i højre siden. Han udnytter sin hurtighed og går fri ved baglinjen. Her lægger han den ind foran mål, hvor Nicklas Paulsen smider sig frem. Men afslutningen går forbi.

53: MÅL Debutmål af Nicklas Paulsen. På hovedstød efter indlæg fra Jesper Münsberg. Målet er dog i høj grad Juniors fortjeneste. Han jagter en lang bold helt ned ved hjørneflaget, hvor han sprinter fra Alexandrs Roslovs. Derefter får han spillet bolden tilbage til Jesper Münsberg.

51: Alliancen har i langt højere grad end før pausen sat sig på midten.

47: Dårligt spil og gråt vejr hjælper ikke på tilskuertallet. Kun 335 tilskuere er dukket op på Køge Stadion.

46: Mikkel Jensen tager et godt raid op af højrekanten på en aflevering af Søren Frandsen. Han afleverer videre til Junior der er ved at knokle sig fri inde i det lille felt. En god start på halvlegen.

46: Alliancen skifter ud fra 2. halvlegs start. Det er Nicklas Paulsen, der erstatter Zadda. Zadda har ligesom resten af holdet ikke fået meget ud af det fremad banen.
Claes Jørgensen er kommet ud på venstrekanten og Nicklas Paulsen går ind på den offensive midtbane.

45: Jens Jørgen Jensen fløjter halvlegen af. Per Berg sagde inden kampen, at der bør være klar forskel på Alliancen og Køge. Det er der bestemt også. Men modsat det, Per Berg forudså, så er det Køge, der er et eller to niveauer over Alliancen overalt på banen.
Det har været en meget skidt halvleg for de rødklædte spillere fra Sydhavsøerne. Der er ikke meget, der er lykkedes offensivt mod divisionens dårligste forsvar. Omvendt så har Alliancens forsvar sejlet på den våde bane, og opspillet fra de bagerste rækker har været meget usikkert.
Mon ikke Per Berg giver spillerne en stor opsang i pausen.



44: Så kom Alliancen frem til den første store chance. Zadda smider et frispark ind i feltet, hvor Claes Jørgensen og Clement Kafwafwa på skift rammer bolden skævt. Bolden dumper hen foran Junior, der har god plads i lige uden for det lille felt.
Junior hamrer dog bolden flere meter over mål.

39: Kun på et punkt virker Alliancen til at være stærkere end Køge. Det er på dødboldene. På et langt indkast kommer Lasse Holmgaard op og bolden ryger hen til Andreas Bak, der prøver udefra. Bolden rammer dog en Køge spiller.

33: En god aktion fra Clement Kafwafwa og Mikkel Jensen på højrefløjen løber ud i sandet, da Junior ikke kan få afsluttet i Køges felt. På kontraangrebet går Dan Petersen fri, da Clement mangler i forsvaret. Mads Jensen header væk inde foran mål.

32: Det brænder på i feltet hos Alliancen. I en gang rodet klumpspil kommer både Anders Jørgensen og Chiezie Ojiego frem til afslutninger. Men Køge har heldigvis manglet kvalitet i afslutningerne.

30: En solopræstation af Mikkel Jensen har været dagens højdepunkt for Alliancen. Han opsnapper en fejlaflevering højt oppe på køges bane. Laver husmandsfinten på Alexandrs Roslovs, men driblingen bliver for lang og Køges målmand napper den for fødderne af Alliance-fløjen.

27: Kæmpe redning af Nikolaj Larsen! Clement Kafwafwa endnu en fejl i opspillet, hvor han rammer den stribede Dan Petersen i stedet for Mikkel Jensen. Og så går det hurtigt ned mod Alliancens mål, hvor Lars Møller fra højre side lægger et perfekt indlægt i ind hovedet på Chiezie Ojiego, der header i venstre side af målet. Men Nikolaj Larsen hiver en refleks redning frem og holder dermed nullet.
24: Alliancen har fået lidt bedre fat de seneste minutter. Men det skal mere ses i, at Køge ikke er kommet frem til chancer end at Alliancen skaber noget. Endnu er LFA ikke kommet frem til en reel målchance.

22: Gult kort Den tidligere Alliance-spiller, Chiezie Ojiego, fik gult kort for en hård tackling mod Zadda. Zadda var i gang med et godt ryk på højrekanten, da Chiezie Ojiego kommer for sent ind i tacklingen.

15: Venstrekanten ser usikker ud i dag. Clement Kafwafwa bliver endnu en gang overspillet af Dan Petersen. Men inde foran mål kommer Mads Jensen i vejen for Anders Jørgensens skud.
De første 15 minutter har budt på en håndfuld store Køge-chancer. Alliancen virker usikre og flere spillere har problemer med fodfæstet på den våde bane.

12: Atter fare på færde foran Alliancens mål . Nikolaj Larsen synes åbenbartdet skal være spændende. Han bliver tackler tæt ude ved hjørneflaget. Bolden kommer højt op i luften ind mod det lille felt. Men heldigvis er det en Alliancespiller, der kommer først på den løse bold foran det tomme mål.

9: Første afslutning for Alliancen. Zadda tager chancen et stykke uden for feltet. Det giver dog ikke problemer for Vahid Ghiasvand i Køge målet.

7: Det sejler for Alliancen. Køge er netop kommer frem til endnu en stor chance. Clement Kafwafwa forsøgte at drible i eget felt. Det mislykedes - Anders Jørgensen erobrer bolden, dribler fordi en usikker Mads Jensen, men bliver tacklet i sidste øjeblik af Clement Kafwafwa, der kommer tilbage.

5: Dobbelt op på stolpeskud fra Køge. Anders Jørgensen kanonerer et direkte frispark på overlæggeren fra 25 meter.

3: Kæmpe chance til Lyngby. Aske Krohn lægger et indlæg ind til Anders Jørgensen der helt alene i det lille felt rammer højre stolpe. Både Alliancens forsvar og målmand Nikolaj Larsen så noget skidt ud i den situation. Men heldigvis var Anders Jørgensen ikke skarp nok i afslutningen.

Spillerne er på banen klar til første halvleg. Dommeren er Jens Jørgen Jensen. I øvrigt så er den tidligere Alliance-træner Jesper Hansen på tribunerne til kampen i dag.




Annonce
Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Annonce
Annonce
Lolland

Lykkelig formand: - Vi har haft flere end nogensinde

Lolland

Vil skabe unikke totaloplevelser: Men laver nyt millionunderskud

Vejret

Varm uge skydes i gang med høj sol: Men regn truer

Udland

Irans præsident og udenrigsminister er døde efter helikopterstyrt

Nykøbing

Ekstatisk formand aflyser ALT: Selv tandlægen må vente

Lolland

Efter stormen: Nakskov får penge til genopbygning

Lolland

Overrasket over fremmøde efter stort forarbejde: Kun én mødte op

Falster

Ville fjerne gedehams: Det endte med besøg af brandvæsenet

Politik

Efter få timer oppe: Valgplakater flået ned

Vejret

Byger popper op i den sydlige del: Vejrskifte på vej

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Nykøbing

Stort rykind: Nu er Nykøbing fyldt med børn

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Politik

SF kan blive kongemager eller ligegyldig efter EU-valg

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Indenfor få uger går det i gang: Stort projekt lige i bymidten

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde