LFA-Herfølge minut for minut

Kampen mellem LFA og Herfølge sluttede med et nederlag på 1-2 til hjemmeholdet.

90. Minut: Dramatik i slutminutterne. Holmgaard forsøger at finde en fremstormende Junior, der bliver stoppet af Herfølge's Thomas G. Christensen, som får advarsel. LFA tæt på ved det efterfølgende frispark.

88. Minut: MÅL: Andreas Bak reducerer til 1-2 efter LFA-frispark i LFA's venstre side. Han dukker op mellem venner og fjender og får sat sidste tå på.

84. Minut: LFA formår på ingen måde at lægge det afgørende pres på Herfølge, der derimod virker farlige i omstillingsspillet og kontrafasen.

82. Minut: Herfølge's Mikael Rynell afslutter fra distancen, men bolden ryger en meter forbi mål.

80. Minut: LFA's offensiv virker idéforladt og er nemt for Herfølgeforsvaret at dæmme op for.

76. Minut: LFA forsøger at skubbe spillet længere frem på banen og har lagt fyrtårnet Lsse Holmgaard op på toppen ved siden af Martin Junior Christensen.

74. Minut: LFA's Joachim Pedersen afslutter fra distancen men langt ved siden af mål.

72. Minut: LFA's Mads Christoffer Pedersen bliver skiftet ud med Joachim Pedersen, der dermed debuterer for LFA.

71. Minut: Frispark til LFA i venstre side, som blive sparket indover. Herfølge-forsvaret clearer.

67. Minut: LFA's Mineiro forsøger sig fra distancen men sparker 15 meter ved siden af mål. LFA's første afslutning på mål i anden halveg. Mineiro går ud med en skade. Han bliver afløst af Michael Pedersen.

65. Minut: Intensiteten i kampen er faldet en del og stadig med Herfølge i den toneangivende rolle. 741 tilskuere overværer opgøret.

62. Minut: Herfølge sidder fortsat tungt på spillet. LFA's sporadiske angreb går mest af alt ud på at sparke langt mod Martin Junior og Mineiro, som har svære betingelser. LFA har tilsyneladende ingen modtræk.

58. Minut: LFA's Mads Christoffer Pedersen forsøger at udfordre i LFA's venstre side, men får lagt indlægget ind i hænderne på Herfølge-keeper Lars Bjerring.

54. Minut: MÅL: Sebastian Andersen gør det til 0-2 for Herfølge. Efter hjørnespark får LFA-keeper Christian Emil Petersen bokset væk. Returen ryger ud til Sebastian Andersen der har tid og plads til at tæmme og afslutte.

52. Minut: Herfølge kommer til et indlæg fra gæsternes venstre side, som får lov at passere gennem hele feltet og ovre til den anden side, hvor gæsternes Mikkel Christoffersen forvalter muligheden dårligt.

51. Minut: LFA's José Mineiro bliver kantet i straffesparksfeltet og appellerer for straffespark. Dommer Brian Lindorf Hansen giver Mineiro det gule kort for film.

49. Minut: Herfølge er kommet bedst ud til anden halveg. Gæsterne lægger et tungt pres på LFA. Dog ingen nævneværdige chancer.

46. Minut: Dommer Brian Lindorf Hansen har fløjtet anden halveg igang. LFA er bagud med 0-1 til Herfølge.

PAUSE: Dommer Brian Lindorf Hansen har fløjtet til pause. LFA er bagud med 0-1.

41. Minut: LFA's Mads Christoffer Pedersen bryder igennem i venstre side og afslutter centimeter forbi stolpen.

38. Minut: Claes Jørgensen forsøger sig fra distancen, men Herfølge-målmand Lars Bjerring griber forsøget.

30. Minut: En LFA-forsvarsspiller redder et hovedstødsforsøg fra Herfølge's Henrik Toft på målstregen efter hjørnespark.

29. Minut: Herfølge's Mikael Rynell lægger bolden ind i feltet mod Henrik Toft der header lige forbi mål.

28. Minut: LFA er de sidste minutter kommet længere frem på banen i forsøget på at fremtvinge en udligning. Chancer er det dog endnu ikke blevet til.

20. Minut: LFA's Mads Christoffer Pedersen forsøger sig fra distancen, men bolden bliver blokeret af Herfølge-forsvaret.

17. Minut: Hjørnespark til Herfølge, hvor der opstår panik i LFA-forsvaret. I flere omgange forsøger forsvaret at cleare uden held. En Herfølge-fejlaflevering i fødderne på LFA's Kenneth Jørgensen hjælper LFA til at få ryddet op.

13. Minut: Martin Junior Christensen bryder igennem i Herfølge's forsvarsside og finder Mineiro med en dyb aflevering, der kommer for langt ned mod baglinjen og afslutter i sidenettet.

10. Minut: Herfølge's Sebastian Andersen lægger bolden ind fra Herfølge's højre side over mod bageste område mod Peter Benjaminsen, der halvt forsøger en aflevering der løber ud i sandet. Igen LFA-forsvaret på glatis.

6. Minut: Kenneth Jørgensen forsøger at finde Martin Junior med en dyb aflevering, men linjevogter Kim Larsen vinker for offside.

4. Minut: MÅL: Herfølge's Ismael da Silva gør det til 0-1 efter dobbeltpas med Peter Benjaminsen i LFA's straffesparksfelt.

3. Minut: Begge mandskaber føler hinanden på tænderne, hvor de først og fremmest forsøger at få pasningsspillet til at fungere. Herfølge med kampen først indlæg fra venstre, som dog bliver clearet af LFA's Mads Jensen.

1. Minut: Dommer Brian Lindorf Hansenhar fløjtet op for opgøret mellem LFA og Herfølge.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt