LFA-Kolding FC Minut for minut

Dommer Kent Bøgelund fløjter af for opgøret mellem LFA og Kolding, der ender med 0-1.

94. Minut: Vi spiller endnu, hvor LFA bliver ved med at pumpe bolde op mod Kolding-målet. Men det er lige det sidste der mangler.

92. Minut: Kæmpe Kolding-chance. Claus Pedersen brænder oplagt målchance i total fri position, men LFA-keeper Nikolai Larsen fodparerer flot.

90. Minut: Hjørnespark til LFA. Junior er ved at få sidste fod på mellem venner og fjender, men Kolding-forsvaret clearer.

89. Minut: LFA forsøger at lægge pres på Kolding med lange bolde. Indskiftede Mads Christopher Pedersen får en stor chance, som han på det skammeligste brænder.

86. Minut: Stor diskussion på grønsværen efter Kolding's Nick Andersen tilsyneladende begår groft frispark på Mikkel Jensen. Dommeren vurderer at Mikkel Jensen laver frispark, hvilket får LFA-anfører Lasse Holmgaard til at brokke sig højlydt, og der skal flere spillere til at dæmpe gemytterne.

83. Minut: LFA reagerer ved at smide Lasse Holmgaard frem i forreste linje som target-man.

81. Minut: MÅL: Kolding's Lars Chr. Nielsen kommer højst efter et hjørnespark. Han header bolden i kassen bag keeper Nikolai Larsen.

79. Minut: Kolding's Akeem Agbetu kommer først på et hovedstød fra højre side tæt ind under mål, men header centimeter forbi.

76. Minut: Søren Frandsen får bolden på kanten af feltet og forsøger sig med en afslutning med venstrebenet. Han afslutter langt forbi.

74. Minut: Junior kommer igennem i højre side og forsøger sig med en afslutning. Han rammer bolden totalt skævt i en situation, hvor han er relativt tæt på mål. Vel nok LFA's største chance.

73. Minut: Mikkel Jensen forsøger sig fra venstre med noget der ligner en afslutning, som dog ikke for alvor tester Kolding-keeper Anders Lindegaard. 875 tilskuere overværer kampen.

70. Minut: Det ligner mere og mere en kamp der ender 0-0. Alternativt - det første mandskab der scorer vinder opgøret.

68. Minut: LFA er kommet bedre med spillemæssigt, men begge mandskaber har fortsat svært ved at skabe chancer.

64. Minut: Frispark til LFA på midten af Koldings banehalvdel. Søren Frandsen sparker centimeter forbi krydset.

62. Minut: Kolding's Justice Erhenede afslutter fra distancen efter godt kombinationsspil med Jesper Christiansen på kanten af feltet, men afslutningen ryger over.

60. Minut: Gæsterne har tilkæmpet sig et spillemæssigt overtag, men har ligesom LFA svært ved at skaber chancer.

58. Minut: LFA forsøger sig med lange bolde op mod Mineiro, alternative dybe bolde mod Junior på kanten, men fortsat uden effekt.

55. Minut: Starten af anden halveg ligner meget første halveg. Det virker som om begge mandskaber er mest interesseret i at holde modstanderen fra at score, fremfor selv af satse på at komme foran. Fortsat ingen nævneværdige chancer.

53. Minut: Junior bryder igennem på venstre kanten og forsøger sig med et indlæg, der i første omgang bliver clearet. Returen ryger ud til en fremstormende Kenneth Jørgensen, der afslutter over mål.

53. Minut: Spilstop på et par minutter, hvor Andreas Bak var nede og bide i græsset. Han er klar igen.

49. Minut: LFA-træner Per Berg Larsen skifter Zadda ud med José Mineiro, som kommer op på toppen. Claes Jørgensen går ned som venstre back og Junior på venstre kant.

47. Minut: LFA forsøger sig med kombinationsspil frem ad banen, men Kolding står kompakt i defensiven.

46. Minut: Dommer Kent Bøgelund har netop fløjtet op for anden halveg af opgøret mellem LFA og Kolding. Stillingen 0-0.

PAUSE i opgøret mellem LFA og Kolding FC efter en første halveg, hvor begge mandskaber har haft svært ved at skabe chancer

44. Minut: Hjørnespark til Kolding i to omgange, men LFA får reddet stormen af.

41. Minut: Frispark til Kolding udenfor LFA's straffesparksfelt. Kolding's Claus Pedersen sparker en meter forbi mål.

40. Minut: Kolding's Justice Erhenede forsøger sig fra distancen, men får ikke meget fart på bolden. LFA-keeper Nikolai Larsen er dog lige ved at tabe bolden ud i fødderne på en Kolding-angriber.

37. Minut: Kolding's offensiv virker idéforladt og meget sjældent med adresse på afleveringerne. LFA står godt i bageste kæde.

34. Minut: Begge mandskaber benytter mange folk i defensiven, hvilket det gør det svært at skabe chancer. Det er tilsyneladende vigtigere ikke at komme bagud fremfor at forsøge at komme foran.

30. Minut: Frispark til Kolding i gæsternes venstre side, hvor gæsternes Akeen Agbetu kommer højst, men han får ikke rigtigt ramt på bolden. Kampens største chance indtil videre.

28. Minut: Fortsat ingen nævneværdige chance til nogen af mandskaberne. LFA stiller sig meget dybt når Kolding har bolden og satser meget på dybe bolde mod hurtige Junior, Claes Jørgensen og Mikkel Jensen. Kolding har overtaget en smule initiativ.

24. Minut: LFA's Søren Frandsen finder Junior med en dyb aflevering, som forsøger sig med en afslutning der bliver blokeret. Bolden ryger tilfældigt over til Mikkel Jensen der taber en hovedstødsduel til Koldings Nick Andersen.

21. Minut: Kampen er lidt inde i et dødvande, hvor hverken LFA eller Kolding får skabt chancer. LFA har dog et lille spillemæssigt overtag.

17. Minut: LFA-træner Per Berg Larsen har valgt fra start at spille med Clement Kafwafwa på højr back og Mads Jensen og Lasse Holmgaard i midterforsvaret og Zadda på venstre back. Samtidig har han flyttet Søren Frandsen og Kenneth Jørgensen op på den offensive midtbane, mens Andreas Bak er den eneste defensive. Mikkel Jensen og Claes Jørgensen er kanter og Junior alene på toppen. Missionen ser ud til at lykkes foreløbig.

14. Minut: LFA spiller udemærket kombinationsspil, og styrer kampen spillemæssigt, mens gæsterne har sværere ved at vinde nærkampene.

11. Minut: LFA har fået reddet stormen af Kolding-presset i starten og har selv overtaget en del af det spillemæssige initiativ.

9. Minut: Junior bryder igennem i LFA's venstre side og prøver at lægge bolden skråt tilbage til Kenneth Jørgensen, men Kolding-forsvaret får clearet. Bolden ryger ud til Mikkel Jensen, der afslutter lige på målmanden.

7. Minut: Stor chance til Zadda. Claes Jørgensen lægger bolden ind i feltet efter godt opspil fra LFA. Zadda kommer til bageste stolpe men får ikke rigtigt ramt på bolden.

4. Minut: Gæsterne fra Kolding har i et par minutter nærmest spillet powerplay omkring LFA's felt, men er ikke rigtigt blevet farlige. Noget tyder på at begge mandskaber gerne vil frem på banen fra start. Bedst er det lykkedes for gæsterne.

3. Minut: LFA's Claes Jørgensen kommer til baglinjen i højre side og lægger bolden mod bageste område, men ingen LFA'ere er i området og chancen løber ud i sandet.

1. Minut: Dommer Kent Bøgelund har netop fløjtet på for opgøret mellem LFA og Kolding.