LFA - Næstved Minut for minut

Opgøret mellem LFA og Næstved sluttede 0-4.

90. Minut: Næstved skal bare have tiden til at gå indtil dommer John Gantfeldt fløjter opgøret af.

86. Minut: MÅL: LFA's Clement Kafwafwa scorer selvmål ved at heade bolden i eget mål på et ufarligt indlæg fra Næstved's højre side.

85. Minut: Næstved's Mikkel Bruun header lige over på på et indlæg fra venstre.

82. Minut: LFA forsøger sig med lange bolde op mod Holmgaard, men det løber konstant ud i sandet for hjemmeholdet.

80. Minut: LFA i total opløsning mod Næstved der er en klasse bedre.

77. Minut: MÅL: Gauchinho scorer til 0-3 efter oplæg fra Karsten Johansen.

73. Minut: Andreas Bak afløses af José Mineiro og LFA forsøger sig med 4-4-2, hvor Holmgaard ligger på toppen og højst utraditionelt med Martin Junior på den centrale midtbane.

71. Minut: De første tilskuere forlader Idrætsparken i skuffelse over hjemmeholdet.

70. Minut: Næstved's Rasmus Mathiesen kommer til baglinjen og lægger et ufarligt indlæg ind mod forreste stolpe. Rasmus Petersen sparker forbi bolden upresset og er ved at dirigere bolden i eget mål - men keeper Rothmar redder.

66. Minut: LFA's pres mod Næstved's mål er taget af og tempoet i kampen er faldet en del. Næstved vil ikke meget og LFA kan ikke meget.

62. Minut: Næstved's Emil Schouw forsøger sig fra distancen og er lige ved at overliste LFA-keeper Andreas Rothmar, men sparker centimeter forbi mål.

61. Minut: LFA's Mikkel Jensen erstatter en småskadet Zadda

60. Minut: Næstved's Henrik Madsen forsøger sig fra distancen, men sparker flere meter over mål.

59. Minut: LFA er fra starten af anden halveg lykkes med at lægge et tungt pres på gæsterne og får også skabt halve muligheder, men fortsat uden held og dygtighed.

56. Minut: LFA's Lasse Holmgaard kommer højst på en indlæg fra LFA's venstre side, men header lige på keeperen.

54. Minut: LFA's Kenneth Jørgensen finder Martin Junior Christensen i dybden, hvor han hårdt presset kommer fri mod Næstved-keeper Mads Toppel. Han får dog aldrig afsluttet og bliver taklet.

52. Minut: LFA's Zadda kommer til baglinjen i venstre side, hvor han lægger bolden ind mod Lasse Holmgaard der kommer højst, men header lige på Næstved-keeper Mads Toppel.

49. Minut: LFA forsøger sig med et pres mod Næstved og det giver første halve chance, hvor Zadda kommer til baglinjen i LFA's venstre side og lægger den ind over. Claes Jørgensen opfanger andenbolden og får afsluttet, men forsøget bliver afværget.

47. Minut: LFA's Andreas Bak får gult kort for frispark på Næstved's Anders Nielsen.

45. Minut: Dommer John Gantfeldt har netop fløjtet op for anden halveg af opgøret mellem LFA og Næstved.

PAUSE: Dommer John Gantfeldt fløjter af for en første halveg, hvor Næstved har været klart bedst og LFA virker modløse og uden energi.

43. Minut: LFA's Kenneth Jørgensen slår en glimrende aflevering over en halv bane mod Claes Jørgensen, der stormer ned mod Næstved-målet og forsøger sig med et indlæg ind mod Lasse Holmgaard, der laver frispark mod Næstved-keeper Mads Toppel.

40. Minut: LFA's forsøg på at sætte angreb igang virker uden plan og er mest af alt baseret på enkeltmandspræstationer, mens Næstved ikke har de store problemer med at trævle op og blive farlige på deres modangreb.

37. Minut: LFA-spillerne virker totalt modløse og det grænser til opløsning hos hjemmeholdet. Lige nu er det svært at se, hvad der skal bringe LFA tilbage i opgøret.

35. Minut: LFA-tilskuerne kræver den suspenderede keeper Christian Emil Petersen tilbage i kassen for LFA.

33. Minut: MÅL: Karsten Johansen scorer på direkte frispark langt ude i Næstved's venstre side. Bolden bliver lagt mellem målmand Rothmar og LFA-forsvaret og får lov at passere uhindret i kassen.

29. Minut: Næstved overlader lidt af det spillemæssige initiativ til LFA, men dog uden at det har kastet noget af sig.

25. Minut: MÅL: LFA's Rasmus Petersen laver kluntet straffespark mod Næstved's Emil Schouw. Rasmus Petersen får korrekt gult kort. Karsten Johansen sætter bolden sikkert ind bag Andreas Rothmar.

21. Minut: Rasmus Mathiesen får frit løb i Næstved's højre side og kommer tæt ind under mål. Han afslutter i sidenettet. Næstved har fået et lille spillemæssigt overtag.

20. Minut: Næstved's Ronnie Bendtsen bryder igennem i venstre side og lægger bolden ind mod Emil Schouw, der på det skammeligste header ved siden af.

18. Minut: Begge mandskaber forsøger at skabe ro på spillet, men modstanderen får hele tiden stresset. Derfor virker opgøret noget rodet, men fortsat med stor intensitet.

14. Minut: Martin Junior laver en grov fejlaflevering i kontrafasen og giver dermed Næstved en kontra med Ulrik Balling der forsøger at vippe bolden forbi en fremstormende Andreas Rothmar, der får afværget med hånden udenfor feltet. Dommer vinker afværgende til stor fortrydelse i Næstved-lejren.

10. Minut: Opgøret er startet med voldsom intensitet med chancer i begge ender. Dog den største til gæsterne fra Næstved.

8. Minut: Kenneth Jørgensen bliver bremset i stor fart lige udenfor straffesparksfeltet af Næstved's Anders Jensen. Dommeren takserer forseelsen til gult kort. På det efterfølgende frispark sparker Junior langt over mål.

6. Minut: Næstved's Ulrik Balling forsøger sig med en halvflugter fra 20 meter. Forsøget rammer stolpen.

4. Minut: Zadda kommer til baglinjen og lægger bolden indover til Junior, der forsøger sig med et træk, der bliver for langt. Chancen løber ud i sandet.

3. Minut: LFA's Jesper Münsberg forsøger sig fra distancen men skuddet volder ike Næstved keeper Mads Toppel de store problemer.

2. Minut: Næstved's Karsten Johansen til behandling efter et sammenstød med LFA's keeper Andreas Rothmar. Johansen er klar igen.

1. Minut: Dommer John Gantfeldt har netop fløjtet op før arvefjendeopgøret mellem LFA og Næstved.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt