LFA-Roskilde minut for minut

Opgøret mellem LFA og FC Roskilde sluttede 2-2.

92. Minut: MÅL: 2-2 FC Roskildes Jeppe Kjær udligner til 2-2 efter forsvarskiks af LFA's Clement Kafwafwa.
85. Minut: RØDT KORT: Fc Roskildes Anders Nielsen så gult for anden gang i kampen for brok og dermed exit. FC Roskilde er nu otte spillere tilbage på banen mod Alliancens 10.

81. Minut: Fc Roskildes målmand til behandling for en flænge i hovedet. Han fortsætter kampen.
80. Minut: Martin "Junior" Christensen brænder straffespark begået mod Kenneth Jørgensen. Brian "Trix" Nielsen brænder på returen.

77. Minut: Direkte frispark til Alliancen, hvor KEnneth Jørgensen er lige ved at overliste Roskildes Claus Belling. FC Roskilde reducceret til ni mand på grund af en skade. Har brugt alle udskiftninger.

75. Minut: Kæmpechance til FC Roskilde. Jeppe Kjær brænder en 100 procents chance efter en stor forsvarsfejl af LFA-keeper Christian Emil Petersen.

65. Minut: 1.132 tilskuere overværer opgøret mellem LFA og FC Roskilde. Spillemæssigt befinder kampen sig i et spillemæssigt dødvande, hvor ingen af mandskaberne kommer til nævneværdige chancer.

56. Minut: MÅL: 2-1: FC Roskildes Jeppe Kjær reducerer til 2-1 efter at have snydt to Alliance-spiller i venstre side. Afslutter fladt mod forreste stolpe, hvor Christian Emil Petersen halvklarer på stolpen og bolden triller over stregen.

53. Minut: Kampen er faldet en hel del i intensitet i forhold til den højdramatiske første halveg, hvor Alliancen styrer begivenhederne.

46. Minut: Anden halveg fløjtet i gang af dommer Darko Haramija.

PAUSE: Højdramatisk første halveg mellem LFA-Roskilde endte 2-0 til hjemmeholdet og med to røde kort. Alliancen blev toneangivende efter Christian Hansens røde kort, og det bevirkede at Alliancen kom længere frem på banen og fik scoret to gange. I anden halveg starter begge mandskaber med 10 spillere på banen efter at LFA's Mikkel Jensen blev udvist med direkte rødt kort et minut før sidste fløjt i første halveg.

45. Minut: RØDT KORT: LFA's Mikkel Jensen udvist kort før pausen for en voldsom takling på Michael Jørgensen.

44. Minut: Kontraangreb, hvor Martin "Junior" kommer hurtigt frem af banen og får langt bolden ind i feltet til en fremstormende Clement Kafwafwa, der i fri posotion sparker forbi bolden.

40. Minut: MÅL: 2-0 Martin "Junior" Christensen gør det til 2-0 for hjemmeholdet efter runder et par forsvarere inde i feltet. I oplæggerens rolle var Brian "Trix" Nielsen.

33. Minut: MÅL: 1-0 Kenneth Jørgensen bringer LFA foran 1-0 med oplæg fra Mikkel Jensen.

28. Minut: RØDT KORT: FC Roskilde's Christian Hansen udvist efter hævnakt mod LFA's Clement Kafwafwa.

26. Minut: LFA's Claes Jørgensen i soloridt ind til FC Roskildes felt, og bliver væltet i feltet, men dommerens fløjte forbliver tavs.

21. Minut: Kæmperedning af LFA's keeper Christian Emil Petersen efter et hårdt fladt velplaceret direkte frispark af FC Roskildes Toke Morsing. Kampens bedste aktion indtil videre.

17. Minut: Kampens eneste chance foreløbig tilfaldt Alliancens Martin Junior Christensen. En lang bold blev sparket op i gæsternes felt, hvor Andreas Bak headede tilbage til "Junior" Der forsøgte en afslutning, men ramte bolden skævt.

9. minut: Kampen er startet intenst, hvor begge mandskaber kæmper hårdt om overtaget på midten. Ingen nævneværdige chancer.

1. Minut: Kampen er fløjtet igang af dommer Darko Haramija

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt