LIVE: Albertslund - Team Sydhavsøerne

Albertslund/Glostrup - Team Sydhavsøerne: 25-27

30. min: Team Sydhavsøerne har vundet 25-27. AG har tabt for første gang i 61 kampe.

29. min: Theis Kiszka vinder kampen for TSØ. Han scorer til 25-27.

29. min: Nerverne uden på tøjet.

29. min: Simon Friis til 25-26 med sit fjerde mål i træk.

28. min: Stor redning af AG's Ken Berkowatz, og Simon Friis reducerer til 24-26. AG går op i halvbanepres.

27. min: Det kan blive AG's første nederlag i 61 kampe!

27. min: Simon Friis reducerer først til 22-26 og så til 23-26.

26. min: Anders Larsen scorer på straffekast til 21-26 for Team Sydhavsøerne. Udvisning til AG's Jens Kristensen. Ny redning fra Nikolaj Frejlev Jørgensen i TSØ's mål.

26. min: Fløjen Theis Kiszka øger til 20-25, men AG reducerer prompte til 21-25.

25. min: Jens Kristensen reducerer til 20-24.

24. min: Jesper Monrad reducerer til 19-24.

24. min: TSØ's Anders Larsen stiger op til 18-24.

23. min: Ny redning fra Frejlev. Han sender Anders Hansen af sted i kontra. Han scorer til 18-23. TSØ på sejrskurs.

22. min: Frejlev redder straffe fra Jacob Green.

22. min: Nikolaj Frejlev står fremragende i Sydhavsøernes mål.
20. min. TSØ har været lidt i scoringskrise, men heller ikke AG får angrebet til at glide. Jacob Green er AG's bedste i angrebet p.t.

13 min: Anders Hansen udvist for anden gang. Men Frejlev napper straffet fra Bruhn. 16-21

10 min: 15-18: 2 udvisninger til Anders Hansen og Rasmus Pedersen har kostet.

6. min. Rasmus Pedersen på contra 12-17!

4. min: AG er rystet. Tim Udby til 12-15

2. min. Rasmus Pedersen på contra 12-13

Anden halvleg igang

De ca. 700 tilskuere i Glostruphallen er blevet vidne til en håndboldkamp langt over 2. divisionsniveau.
AG startede som lyn og torden, hvor Peter Nørklit straffede sløsede afslutninger fra TSØ. Men gæsterne arbejdede sig glimrende op, og står godt i deres 6:0-forsvar, hvor AG kun har lavet 4 mål i det stationære angrebsspil. Nøglen til AG´s offensive forsvar er indspil til stregen hvor Tim Udby har lavet 4 mål samt Anders Hansen 2.
Øvrige målscorere for TSØ: Anders Larsen 2, Rasmus Pedersen 2, Rasmus Jørgensen 1, Lars Haubroe 1

Topscorer for AG: Henrik Olsen 4 mål
Det gælder for TSØ om at tage trykket af AG i 2. halvlegs første ti minutter, så har de muligheden for at lave en overraskelse.

Pause: 12-12.

26. min. TSØ sløser to gange ved stillingen 10-9 og laver tekniske fejl og Kiszka brænder en contra. Simon Friis bringer AG på 11-9

22. min: TSø overlever udvisning og vinder perioden 1-0. Anders Hansen til 10-7. 2 min til AG´s Jacob Green, for en slynggreb på Rasmus Pedersen, Anders Larsen scorer på straffe. 10-8

18. min. 10-5 Tim Udbys 2. scoring. Rasmus Pedersen snydt for kæmpe straffe og AG for en udvisning. Næste angreb scorer AG til 10-5 og Tim Udby udvist i 2 min

13 min: TSØ bliver straffet på sløset angrebsspil. Kontramaskinen kører derud for AG. 9-4

10 min: Peter Nørklit redder 5 afslutninger fra TSØ. 7-3

8. min. Thomns brænder på Nørklit 2 gange. Det koster i den modsatte ende hvor Henrik Olsen er skarp. 5-2

4. min: Højt tempo på kampen. 3-2

1. min AG dækker som forventet 3-2-1. Rasmus Jørgensen bryder igennem og får straffe. Anders Larsen scorer til 0-1

Thomas Bruhn

0. min: Aftenens kamp mellem ambitiøse Albertslund/Glostrup og Team Sydhavsøerne kan give mere end et fingerpeg, om hvem der skal være nummer et og hvem nummer to i årets 2. division. Albertslund/Glostrup råder over et stjernespækket mandskab og satser på at nå toppen af dansk håndbold inden for ganske få år.

Der er kampstart 19:45. Følg kampen her på siden.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt