Lugter af nedrykningen: Alliancen floppede igen

Heller ikke mod bundrivalerne Køge formåede Alliancen at hente tre point.

Det må efterhånden være svært at tro på, at Alliancen også efter sommeren 2009 har et hold i 1. division.
Selvom der er over et halvt år, til sæsonen er slut, så er LFA solidt isoleret nederst i tabellen og ikke engang amatørholdet Køge formåede holdet at besejre.
Skulle 1-1-kampen have haft en vinder, så burde det faktisk have været Køge, der kom frem til klart flest chancer og i første halvleg var en klasse bedre en Alliancen.
Efter pausen kom Alliancen bedre med offensivt og havde flere gode angreb.
Et af de angreb endte i pandebrasken på debutanten Nicklas Paulsen, der kunne score og bringe Alliancen foran for første gang i ni kampe. Junior og Jesper Münsberg stod for det flotte opspil, hvor Junior agressivt løb en lang bold op nede ved venstre hjørneflag og spillede bolden bagud til Münsberg, der lagde en perfekt aflevering indover til Nicklas Paulsen.

1-0 og så kom smilene frem hos de hårdt prøvede spillere, der godt kunne bruge succesoplevelsen. Men den ville Køge ikke være med til at give.

Gennem hele kampen virkede Alliancens forsvar rystende usikkert, hvor specielt højresiden blev overspillet gang på gang. Og i det 61. minut gik det galt. En af Køges bedste, Anders Jørgensen, blev spillet alene med Nikolaj Larsen, der hev en god fodparade frem. Desværre hoppede bolden tilbage til Anders Jørgensen, der roligt spillede bolden ind foran målstregen, hvor Lars Møller kunne trille den i mål.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt