Annonce
Sport

Målræv afgjorde topopgør

Nicolai Andreasen matchvinder for Maribo mod ineffektive Døllefjelde i 0-1 sejr.

Maribo-angriberen Nicolai Andreasen er garant for mål. I forrige runde scorede han tre gange, da Maribo slog Systofte 6-1, og lørdag eftermiddag afgjorde han topbraget i LF-serien med sin scoring efter en god times spil.
 
Maribos måltyv lukrerede på et gevaldigt forsvarskoks hos Døllefjelde, hvor Tim Pedersens befrielsesspark blev blokeret midt på banen, hvorefter Nicolai Andreasen vandt luftduellen med Kent Skovdam.
 
Maribo-topscoreren havde derpå frit løb mod Døllefjeldes mål, hvor Jan Christiansen blev passeret. Scoringen åbnede kampen med målchancer i begge ender.
 
Indtil da havde Døllefjelde været spilstyrende og haft klart flest målchancer, men veteranen i Maribo-målet Jimmy Jensen og hans stærke forsvarskæde anført af Jesper Krøyer havde besluttet sig for at holde buret rent.



Wagner tilbage


Døllefjelde havde Sten Wagner og Søren Nielsen med, men ikke Bjarne Jensen, som fortsat døjer med hold i ryggen, ligesom Nicky Bertelsens comeback må vente lidt endnu. Med Sten Wagner på midtbanen havde hjemmeholdet et stærkt kort, og Wagners samspil med Rasmus D. Christensen var sublimt. Men markedsklubben fik for lidt ud af de mange indlæg fra højre kanten. Den største chance af alle fik unge Jacob Wiell, da han helt fri foran Maribos mål overplacerede bolden. Maribo havde et par sporadiske langskudsforsøg i første halvleg, og tættest ved var Kasper Ibsen, hvis langskud blev rettet af i Døllefjelde-forsvaret, men Jan Christiansen var urvågen og fik afværget. 0-0 midtvejs var et maget udbytte for hjemmeholdet, som fortsatte offensiven i anden periode. Driton Bytyqi var tæt ved med et skud fra distancen, men Jimmy Jensen hev det lange højreben frem. Hovedparten af de 75 tilskuere ventede blot på en Døllefjelde-scoring, men den udeblev. I stedet kom chokket, da Nicolai Andreasen scorede for Maribo. Dette tvang hjemmeholdet til at nedprioritere defensiven til fordel for offensiven, hvilket Maribo profiterede af med nogle giftige kontrastød. En anden af Maribos stærke offensive kort Mickey Jacobsen var tæt ved at gøre ondt værre for hjemmeholdet, men i fri position sparkede han bolden forbi Døllefjelde-målet. Hjemmeholdet havde adskillige muligheder for at udligne. Tim Pedersen og Rasmus D. Christensen forsøgte sig begge, men passere Jimmy Jensen kunne de ikke. I dommer Kurt Andersens tillægstid var først Kim Lee Rasmussen tæt ved for Døllefjelde og til slut matchvinder Nicolai Andreasen.



Tidlig exit


Maribo-angriberen Lasse Dunk fik kun otte minutter på banen. - Jeg fik en fiberskade i baglåret og kunne ikke løbe igennem, forklarede han bagefter. Fra bænken kunne han se sine holdkammerater fighte sejren hjem. - Vi spillede ikke nogen god kamp og var under pres i store perioder, men red stormen af, sagde han. Det er frusterende at tabe til den måske svageste modstander vi hidtil har mødt, lød det spontant fra Rasmus D. Christensen, da kampen var fløjtet af. Og Tim Pedersen luftede sin ærgrelse ved at smide fodboldstøvlerne mod en bandereklame. Døllefjeldes frustrastioner var forståelige, da man fik alt for lidt ud af det i den hidtil bedste indsats i LF-serien.




Annonce
Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Annonce
Annonce
Lolland

Vil skabe unikke totaloplevelser: Men laver nyt millionunderskud

Nykøbing

Ekstatisk formand aflyser ALT: Selv tandlægen må vente

Lolland

Efter stormen: Nakskov får penge til genopbygning

Lolland

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt

Lolland

Overrasket over fremmøde efter stort forarbejde: Kun én mødte op

Falster

Ville fjerne gedehams: Det endte med besøg af brandvæsenet

Nykøbing

Stort rykind: Nu er Nykøbing fyldt med børn

Politik

Efter få timer oppe: Valgplakater flået ned

Vejret

Byger popper op i den sydlige del: Vejrskifte på vej

Politik

SF kan blive kongemager eller ligegyldig efter EU-valg

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Guldborgsund

Indenfor få uger går det i gang: Stort projekt lige i bymidten

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Annonce
Annonce
Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik