Manchester City klæder Bournemouth af i storsejr

Manchester Citys Jeremy Doku leverede fire oplæg og en enkelt scoring. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Jeremy Doku sprudlede for Manchester City og var med i fem scoringer, da holdet hjemme slog Bournemouth 6-1.

Manchester City var i stort spillehumør, da holdet på hjemmebane lørdag eftermiddag slog Bournemouth med hele 6-1.

Særligt Jeremy Doku vist høj klasse for hjemmeholdet. Den belgiske kantspiller bidrog med en enkelt scoring og hele fire oplæg.

Med sejren glider City forbi både Arsenal og Tottenham i tabellen og indtager dermed førstepladsen inden de to London-klubbers kampe i denne runde.

Det var spil til et mål i Manchester fra kampens begyndelse.

Manchester City sværmede omkring Bournemouths felt, og det var kun et spørgsmål om tid, før hjemmeholdet kom på tavlen.

Efter en halv times spil kom der hul på bylden, da Jeremy Doku drev bolden ind fra venstre og spillede bandespil med Rodri, inden han lettere uelegant sparkede bolden i kassen.

Derfra gik det stærkt. Få minutter efter føringen gjorde Bernardo Silva det til 2-0 efter et flot oplæg fra Doku.

Belgieren var lørdagens helt store hovedrolleindehaver.

Blot otte minutter efter at han selv havde sat gang i festlighederne, var Doku også manden bag 3-0-målet, da hans spark uden for feltet tog holdkammeraten Manuel Akanjis ryg, inden bolden gik ind.

På trods af en mere jævnbyrdig anden halvleg, hvor Bournemouth fik flyttet spillet længere frem på banen, blev det også 4-0, og endnu en gang var Doku involveret i scoringen, da han lagde op til Phil Fodens scoring.

Hen mod kampens afslutning kom gæsterne også på tavlen, da Luis Sinisterra udnyttede en omstilling.

Bernardo Silva fortsatte dog den offensive fest og gjorde det til 5-1. Igen igen var det med Jeremy Doku i den oplæggende rolle.

Forsvarsspilleren Nathan Aké ville også lege med, og i de afsluttende minutter lukkede og slukkede han hjemmeholdets målfest med sin 6-1-scoring.

I London slog Thomas Frank og Brentford på hjemmebane West Ham 3-2 i et underholdende opgør, hvor West Hams Mohammed Kudus stod for kampens detalje med en fremragende scoring på en flugter i første halvleg.

Joachim Andersen spillede endnu en gang fuld tid for Crystal Palace, der vandt 2-0 på udebane mod Burnley.

Sheffield United fik sæsonens første sejr, da holdet på hjemmebane slog Wolverhampton 2-1.