Annonce
Sport

Mark O. har alt er på spil i aften

Mark O. Madsen forsøger at løfte sin sparringspartner Joachim Tollefsen ved den åbne træning i tirsdags. Foto: Anthon Unger

VIDEO: Der har været bagt op længe til mødet mellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen.

KØBENHAVN, Folketidende Det gælder Mark O. Madsens fremtidige karriere i MMA, når han sent i aften går ind i det ottekantede MMA-bur i K.B. Hallen mod den professionelle bokser Patrick Nielsen.

Et nederlag vil sende falstringen ud på et gevaldigt sidespor, og drømmen om kampe i verdens største MMA-forbund, UFC, vil være lagt i ruiner.

- Alt er på spil i aften. Ikke kun for mig, men for hele min familie, siger Mark O. Madsen og henviser til, at hans hustru, Maria O. Madsen, fungerer som manager og arrangør af det store stævne i K B. Hallen.

Han lægger ikke skjul på, at matchen mod Patrick Nielsen ikke er optimal i forhold til hans sportslige karriere, men økonomien i et rent dansk opgør er så stor, at han ganske enkelt ikke kunne lade den chance gå fra sig.

Store penge

Men nøjagtig hvor mange penge, han og hustruen tjener på opgøret, vil han ikke ud med. Det kommer nemlig fuldstændig an på, hvor længe han er i ringen mod Patrick Nielsen, men kan han afgøre fighten hurtigt, er det klart mest fordelagtigt for den tidligere bryder.

- Efter kampen kan jeg fortælle, hvor meget jeg får ud af det, men jeg kan godt afsløre, at ved en sejr er det et beløb, der kan finansiere min videre karriere i lang tid fremover, siger Mark O. Madsen, der afviser, at beløbet skulle være så voldsomt, at han kunne trække sig tilbage, hvis han ville.

Ved tirsdagens presseseance på Radisson Blu-hotellet på Amager røg de to kombattanter endnu engang i verbal infight, og selvom Mark O. Madsen helst ville være det foruden, så lader han sig rive lidt med, når Patrick Nielsens stikpiller kommer for nær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Useriøs

- Jeg har mødt puslingebrydere, der er mere dedikerede og seriøse end Patrick Nielsen. Han er løbet fra den ene aftale efter den anden, som var kontraktmæssigt aftalt.

- Ved at sige ja til denne her kamp, har jeg givet ham en unik mulighed, men det virker som om, han er ligeglad med det, lyder det fra Mark O. Madsen, der også røg i clinch med Patrick Nielsen om bokserens vægt, som efter sigende skulle være et stykke fra de 75,5 kg, der er kontraktmæssigt aftalt.

- Patrick taber penge, hvis han vejer for meget, og derfor forsøger han nu at snakke sig til en vægt på omkring 77 kg, lyder fra Mark O. Madsen, der ikke havde problemer med at klare vægtkravet. Fredag eftermiddag ved indvejningen viste vægten 75,3 kilo.

Ifølge BT går Patrick Nielsen glip af 200.000 kroner, hvis han vejer for meget, og ved fredagens indvejning viste vægten 75,9 kilo.

Det er Mark O. Madsens første møde med en regulær bokser, og selvom han har forberedt sig optimalt på Patrick Nielsens stil, så er det ikke boksningen, Madsen skal forsøge at vinde på.

- Det ville være dumt. Patrick slår hårdt, og selvfølgelig skal jeg have ham ned på gulvet så hurtigt som muligt, medgiver Mark O. Madsen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næsten udsolgt

Han håber at se rigtig mange fra Lolland-Falster i K.B. Hallen i aften.

- Så skal jeg nok sørge for at give dem en kæmpe oplevelse og et fantastisk show, der aldrig er set før i Danmark, forsikrer Mark O. Madsen, der oplyser, at der er tæt på udsolgt, hvilket vil sige små 3.000 tilskuere.

Kampen kan også følges som pay-per-view på Viaplay, og ifølge planen går Mark O. Madsen og Patrick Nielsen ind i buret omkring kl. 23:30.

Klik herunder for at se video fra fredagens indvejning. Videoen er produceret af TV3 Sport.

  • Mark O. Madsen forsøger at løfte sin sparringspartner Joachim Tollefsen ved den åbne træning i tirsdags. Foto: Anthon Unger
Annonce
Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Annonce
Annonce
Lolland

Vil skabe unikke totaloplevelser: Men laver nyt millionunderskud

Nykøbing

Ekstatisk formand aflyser ALT: Selv tandlægen må vente

Lolland

Efter stormen: Nakskov får penge til genopbygning

Lolland

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt

Lolland

Overrasket over fremmøde efter stort forarbejde: Kun én mødte op

Falster

Ville fjerne gedehams: Det endte med besøg af brandvæsenet

Nykøbing

Stort rykind: Nu er Nykøbing fyldt med børn

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Politik

Efter få timer oppe: Valgplakater flået ned

Vejret

Byger popper op i den sydlige del: Vejrskifte på vej

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Guldborgsund

Indenfor få uger går det i gang: Stort projekt lige i bymidten

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Politik

SF kan blive kongemager eller ligegyldig efter EU-valg

Annonce
Annonce
Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde