Minut for minut: AB-ALLIANCEN - 2. Halvleg

90+3: En halv chance. Jesper Münsberg afleverer bolden ud til højre, hvor Martin Junior har plads. Han sender den ind til Jose Junior, der ikke får afsluttet.

90+3: KAMPEN ER SLUT. Alliancen taber 1-0.

90+1: Så er vi i overtiden. Alliancens spillere ser trætte ud efter en lang kamp i undertal og et sent mål i mod sig. Lige nu er bolden mest midt på banen.

89: Martin Junior Christensen header på mål efter Jonas Buhns indlæg. Over mål. En meget træt Lasse Holmgaard er smidt frem i angrebet ved siden af Jose Junior Mineiro. Det ser dog også ud til at give bedre plads til AB.

88: Poul Hübertz og Høgni er alene med Mads Jensen og Kafwafwa. Hübertz aflevering ender dog i Kafwafwas fødder.
86: MÅL - Poul Hübertz har scoret. Det ser ud til, at han tager den til sig med hånden. Men målet er anerkendt. En flot flugter fra venstre side af feltet og op i højre målhjørne. Det sker mens man netop sidder med fornemmelsen af, at AB ikke bliver rigtigt farlige.

85: Jose Junior Mineiro er på banen igen.
84: Jose Junior Mineiro ligger skadet på græsset. Den brasillianske angriber faldt pludseligt om uden bolden var i nærheden og tog sig til baglåret.

81: Var der straffe? ABs Klaus Lykke skyder fra kanten af feltet. Og AB appelerer for straffe, da Mads Jensen bliver ramt på armene.

79: Indskiftningen af Jose Junior Mineiro har betydet at Martin Junior Christensen er rykket ud på højrefløj og brasilianeren er kommet alene helt i front. Alliancen opstilling minder om 4-4-1.

77: 1. halvleg store oplevelse Glenne Darlie er kommet ud og ind er kommet Davis Boysen. Glenn Darlie var forsvundet ud af kampen efter han kommer over på venstre fløj.

76: UDSKIFTNING LFA: Jose Junior Mineiro sendes på banen i stedet for Kenneth Jørgensen. Det ligner en offensiv udskiftning på trods af de kun 10 mand på banen.

75: SKUD PÅ OVERLIGGEREN: Backen Kenneth Bjergsted har kampens største chance ind til videre. Bolden bliver tacklet ud til ham inde fra feltet. Og yfra yderst i højre side af feltet, smækker Bjergsted bolden på Alliancens overligger.

74: ABs småspil bliver optrevlet af Lasse Holmgaard og Alliancen sætter en kontraigang. Desværre kommer Jens Waltorp godt ud af sit mål og tager bolden med med brystet foran Martin Junior.
72: Kenneth Jørgensen "saksesparker" bolden til Martin Junior, der har plads at løbe på. Junior ender dog med at løbe ind i en tackling foran feltet. Lignede ellers en god mulighed for kontra.

69: GULT KORT: Nu skal også Alliancens anfører Lasse Holmgaard passe på. Han har netop fået gult kort for brok.

68: Et godt langskud fra ABs nummer 5 Kenni Olsen. Christian Emil Petersen er dog klar og griber sikkert bolden.

67: Indskiftningen af Christian Høgni ser ud til at have givet bonus for AB. Høgni er smidt i front mens Henrik Lyngsøe Olsen er kommet ud på højrefløj og Glenn Darlie ud på venstre. Og siden indskiftningen har Alliancen været under nærmest konstant pres.

64: Glenn Darlie sender bolden ind til Christian, der let skævt en halv meter fra mål snder bolden lige uden om stolpen. Der var Alliancen heldige.

63: Alliance har et godt kontraangreb. Junior modtager den på ABs banehalvdel. Spiller den videre til Jonas Buhn, der igen finder en Andreas Bak med plads til skud. Målmand Jens Waltorp må finde en god redning helt oppe i hjørnet frem.

62: UDSKIFTNING AB - Martin Heinze kommer ud til fordel for ??. Martin Heinze må også sige at have skuffet med mange dårlige indlæg - ofte bagom baglinjen.
60: GULT KORT: Andreas Bak får gult for at rykke i trøjen. Han ryger selv i græsset i nærkampen. Men det er altså kun Alliance-spilleren, der får gult.

55: ABs højreback Kenneth Bjergsted sender bolden fra højt oppe på banen ind i hovedet på Poul Hübertz. Bolden er lidt for høj og afslutningen går langt forbi. Det er meget en kamp om midtbanen lige nu.

51: Lasse Holmgaard og Martin Junior forsøger at spille igennem med en 1-2 kombination. ABs forsvar får headet væk, men Alliancen formår at holde presset. Positivt, hvis holdet skal have point med hjem fra Gladsaxe.
48: Endnu en frisparksmulighed til Kenneth "Tordenstøvle" Jørgensen. Denne gang rammer han ind i muren. Det var dog også langt ud. Midt mellem feltet og midtercirklen. Alliancespillerne er startet agressivt og det er ikke til at se, at de er en mand nede.

47: Claes Jørgensen tager en god tur og får et frispark lige uden for ABs felt. Men "Tordenstøvlen" sparker desværre over pfra den ellers gode position.

Folketidendes Jørn Just har følgende vurdering på 1. halvleg: Alliancen starter godt, og tager kampen om midtbaneherredømmet op. AB begynder dog at få overtaget ca. midtvejs i halvlegen, med en veloplagt Glenn Darlie i hovedrollen. Men Alliance defensiven kæmper godt, og AB kommer trods overvægten ikke til de helt store chancer.
Ni minutter før pausen bliver Brian "Trix" NIelsen vist ud. Det er en hård kendelse. Det første gule kort var ok. Det andet gule kort får han efter en situation hvor der er uro i feltet ved et frispark. Det virker hårdt, at en med et gult kort får endnu et i den situation.
En mand nede får Alliancen det formentligt svært mod det spilstærke ABhold en hel halvleg.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt